Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Back2back Jackpot στη Stoiximan: Κέρδισε 107.000€ με 0,80€!


To Divine Fortune “ξαναχτύπησε” στη Stoiximan δίνοντας δεύτερο jackpot μέσα σε διάστημα μόλις 10 ημερών!

 Τέλη Νοεμβρίου και ένα υπερτυχερό μέλος της Stoiximan από τη Βόρεια Ελλάδα, κέρδισε 163.002,48€ με ποντάρισμα μόλις 0,20€ στο Jackpot του Divine Fortune. Δεν πέρασαν καλά καλά 10 ημέρες και η τύχη χαμογέλασε και πάλι στον βορρά και συγκεκριμένα στην Κοζάνη.

 Λίγο πριν τα 30 του, ένα μέλος της Stoiximan είδε το Divine Fortune να δίνει… back2back Jackpot και συγκεκριμένα 107.251,09€ με ποντάρισμα 0,80€! Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η ομάδα της Stoiximan, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

 Όπως ανέφερε, είχε συνδεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) από το κινητό, βλέποντας στα social media της Stoiximan την προσφορά* της ημέρας από το Christmas Calendar. Στη συνέχεια δοκίμασε το Divine Fortune, γνωρίζοντας για το Jackpot των προηγούμενων ημερών.

 Και κάπου εκεί η τύχη του έφερε το δεύτερο σερί Jackpot του Divine Fortune μέσα σε δέκα ημέρες! Αυτό ήταν μάλιστα το τέταρτο Jackpot της Stoiximan το τελευταιο 4μηνο, με το ποσό που έχει δώσει να υπερβαίνει πλέον το 1.200.000 ευρώ!


 

 Τα Jackpot Slots της Stoiximan βρίσκονται στις ενότητες CASINO και VEGAS.

Christmas Calendar από τις 7/12 έως τις 3/1

 Καθημερινές προσφορές* και εβδομαδιαία τουρνουά με 150.000€** εγγυημένα χρηματικά έπαθλα! Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά στη Stoiximan χάρη στο Christmas Calendar που ξεκίνησε την Δευτέρα και θα διαρκέσει έως τις 3/1.

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων των τουρνουά.

 Christmas Calendar: Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε μέρα!