Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΟ: Την Τρίτη 19/01/2021 η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση


Εκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ (έναντι τακτικής επιχορήγησης) σε όλες τις Ε.Π.Σ.

Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ανάμεσα σε άλλα αποφάσισε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, έκτακτης εκλογικής γενικής συνέλευσης των μελών - ενώσεων της δύναμής της και τον (επανα-)ορισμό της για την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, στις 10.00', με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς επίσης την παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ (έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής επιχορήγησης) σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την ομοσπονδία:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 29 Δεκεμβρίου 2020 Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00', στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.

 Ενεκρίθη η έκδοση 2020 του κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 Έγινε αποδεκτή η επικαιροποιημένη προσφορά της ΟΤΕ Α.Ε., με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αναφορικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

 Ανανεώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία SportRadar για 6 μήνες, βάσει των οδηγιών των FIFA & UEFA.

Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Πηγή:www.starsports.gr