Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

«Stoiximan Basket League: Η Stoiximan Μεγάλος Χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ»


 Η κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα ξανά στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ

 

H Kaizen Gaming ανακοινώνει μέσα από το brand Stoiximan τη στήριξή της στον ΕΣΑΚΕ, τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανανεώνοντας τη χορηγική συνεργασία της για το προσεχές έτος. Η Stoiximan πρόκειται να είναι ο ονοματοδότης και Μεγάλος Χορηγός της Basket League στο πρωτάθλημα μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας Ανδρών για τρίτη φορά στην ιστορία της αγαπημένης αθλητικής διοργάνωσης.

Η χορηγική συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ εντάσσεται στο πλαίσιο του διευρυμένου και φιλόδοξου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan, για την στήριξη και ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού. Σε μια περίοδο έντονων προκλήσεων και εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που πιέζουν την ελληνική κοινωνία και φυσικά τον ίδιο τον αθλητισμό, η Kaizen Gaming αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της για να βρεθεί δίπλα και στο ελληνικό μπάσκετ. Σημειώνεται ότι η Stoiximan έχει αποτελέσει για δύο συνεχείς χρονιές τον ονοματοδότη της Basket League από το 2016 έως το 2018, συμβάλλοντας στη βελτίωση του πρωταθλήματος και  αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημασία αλλά και τη δύναμη του κοινωνικού αποτυπώματος που μπορεί να έχει ο Αθλητισμός, λειτουργώντας ως πολλαπλασιαστής θετικών κοινωνικών μηνυμάτων και αξιών αθλητικού πολιτισμού.

Η Stoiximan επενδύει από την πρώτη κιόλας στιγμή στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού τόσο μέσα από συνέργειες όσο και μέσα από δικές τις πρωτοβουλίες  και δράσεις που στηρίζουν έμπρακτα τους ήρωες του αύριο. Μάλιστα, η ίδια έχει υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη σειρά από χορηγικές συνεργασίες υποστηρίζοντας δεκάδες  αθλητές, ολυμπιονίκες, συλλόγους και ομοσπονδίες, αναπτύσσοντας παράλληλα κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας.

Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming σημείωσε, «Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας που αναπτύξαμε από το 2016 μέχρι το 2018, υλοποιήσαμε με τον ΕΣΑΚΕ πολλές κοινές δράσεις και αναπτύξαμε πρωτοβουλίες που ξεπέρασαν τα στενά της όρια. Γίναμε μαζί κοινωνοί μιας μεγαλύτερης ιδέας από αυτή που οραματίζεται μόνο την ενίσχυση του ίδιου του αθλήματος. Επιδιώξαμε να φέρουμε το μπάσκετ στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας,  να εντάξουμε στο φίλαθλο κοινό παιδιά και οικογένειες μέσα από το πρόγραμμα «Basket Αγάπης: οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο» αλλά και να στηρίξουμε με τη συμμετοχή των ίδιων των ΚΑΕ τις τοπικές κοινωνίες με το έτερο πρόγραμμα «Basket Αγάπης: Πρόσφερε τρόφιμα. Πρόσφερε Αγάπη.». Η επανεκκίνηση της χορηγικής μας σχέσης με τον ΕΣΑΚΕ θα επιδιώξει ξανά να συμβάλλει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του πρωταθλήματος ενώ την ίδια στιγμή με ενωμένα χέρια θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες μέσα από το αθλητικό ταξίδι στις περιφέρειες της χώρας, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται περισσότερο, ιδιαίτερα τώρα, σε μια περίοδο που η κρίση που βιώνουμε έχει επιφέρει σημαντικές απώλειες σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Σε  μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ, η Kaizen Gaming δηλώνει συνειδητά δυναμικό παρών, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση που θα μας κάνει όλους να απολαύσουμε τις πιο όμορφες αθλητικές στιγμές.»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την STOIXIMAN ξανά πίσω στο πρωτάθλημα της Basket League, της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης. Μία σχέση που είχε διακοπεί προσωρινά, αλλά πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μία πιο μακρόπνοη συνεργασία. Ευχαριστούμε τον Μεγάλο Χορηγό μας για ένα ακόμη λόγο, γιατί στέκεται δίπλα μας σε μία μεταβατική χρονιά για την παγκόσμια αθλητική κοινότητα όπου η πανδημία μας υποχρεώνει όλους να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες. Σκεφτόμαστε θετικά και πιστεύουμε ότι κάθε δυσκολία είναι για καλό, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε φέτος μαζί με τη STOIXIMAN να βάλουμε τις βάσεις για την ψηφιακή λίγκα της νέας εποχής».  


 

 

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

 


Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 780 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 260 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποιησης της, ενώ με την πρωτοβουλία «Try This At Home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.gr ενώ για τη δράση Try This At Home μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο https://braingain.stoiximan.gr/

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Αγγελική Παπαδοπούλου

Corporate Affairs Director Kaizen Gaming

Mob: +30 6951921674   

E-mail: a.papadopoulou@kaizengaming.com