Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ιστορική πρόκριση για την Εθνική σάλας με πρωταγωνιστή τον Ευρυτάνα Ζέρβα

 






Μεγάλες στιγμές ζει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, η οποία απέκλεισε την αντίστοιχη της Τουρκίας και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του Futsal Euro. Μετά το εκτός έδρας 3-3 το συγκρότημα του Γιάννη Ζιάβα ήρθε ισόπαλο με 1-1 στο ‘Δαίς» στον επαναληπτικό της προκριματικής φάσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής μας ήταν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ζέρβας, κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα. Ο 28χρονος γκολκίπερ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του(Το γένος Γκαρίλα) από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας.

Στην επόμενη φάση των «32» η Εθνική θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των: Αζερμπαϊτζάν, Σλοβακίας και Μολδαβίας σε ματς εντός και εκτός από Δεκέμβριο έως Απρίλιο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:» Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε στο Αθλητικό Κέντρο "Δαΐς" η Εθνική Ανδρών Futsal στη ρεβάνς του εκτός έδρας 3-3 με την Τουρκία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του EURO 2022 (Qualifying Group Stage). Το γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσε ο Ντάτης στο 15’ 56’’ και για την Τουρκία ισοφάρισε ο Κεσκίν στο 39’ 18’’. Η αρχική πεντάδα της Εθνικής: Ζέρβας, Πάνου, Αρτινός, Μάνος, Ντάτης.»