Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Όταν ο διεθνής Γιακουμάκης έπαιζε σε τουρνουά του Καρπενησίου


O Γιώργος Γιακουμάκης, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και ο ΠΟΑ, η ομάδα που τον ανέδειξε, εκφραζει την υπερηφάνεια της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Γιώργο Γιακουμάκη σε μικρή ηλικία στις ακαδημίες της ομάδας, σε ένα τουρνουά το 2008 στο Καρπενήσι.

"Γιώργο, η οικογένεια του Π.Ο.Α χαίρεται μαζί σου, νιώθει γεμάτη υπερηφάνεια" αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα του Ατσαλένου για ένα Ελληνα ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε απο τα σπλάχνα της και σήμερα κάνει καριέρα στην Ολλανδία και στην Εθνική ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ αναφέρει:

Μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για τον Γιώργο!

Στο άκουσμα της είδησης για την κλήση του Γιώργου Γιακουμάκη στην Εθνική Ελλάδος, ενός παιδιού από τα σπλάχνα του Π.Ο.Α, όλα τα παραπάνω συναισθήματα μας πλημμύρισαν.
Είναι η δικαίωση για ένα παιδί που έχει δουλέψει πολύ σκληρά και δεν το έβαλε κάτω, ακόμα κι όταν πολλά πράγματα πήγαν στραβά, και το εξαργυρώνει με την ύψιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Αρχικά με την κλήση του στην Εθνική ομάδα και στην συνέχεια το να φορέσει την φανέλα με το Εθνόσημο στο στήθος.
Γιώργο, η οικογένεια του Π.Ο.Α χαίρεται μαζί σου, νιώθει γεμάτη υπερηφάνεια γιατί δεν είσαι μόνο ένας εξαιρετικός επιθετικός κι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται καθημερινά αλλά και ένας καταπληκτικός χαρακτήρας με απαράμιλλο ήθος.
Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, δύναμη και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα θα συνεχίσουν να έρχονται!

 Πηγή: www.mvpmagazine.gr