Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΟ: Ορίζει νέα ημερομηνία εκλογών(!)


Την ερχόμενη Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να ορίσει νέα ημερομηνία για την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ομοσπονδίας μετά και από την αναγκαστική μετάθεση που παίρνουν λόγω του "lockdown".

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου. Λόγω των έκτακτων μέτρων για την εξάπλωση της διασποράς του κορωνοϊού, όμως, στα οποία εντάσσεται και η απαγόρευση συνεδρίων, η ημερομηνία αυτή ακυρώνεται.

Στην Ε.Π.Ο. είχαν φροντίσει να συμπεριλάβουν στο καταστατικό ειδική ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα μετάθεσης, λόγω έκτακτης κατάστασης.

Ετσι η εκλογική διαδικασία μπορεί να οριστεί οποιαδήποτε ημερομηνία, εντός βεβαίως του πλαισίου που ορίζει ο νόμος του κράτους, δηλαδή μέχρι την Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021.

https://starsports.gr/alla-spor-articles/6619-gga-ekloges-omospondion-eos-15-03-2021

Κατά πληροφορίες στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. θα οριστούν οι εκλογές για τις αρχές Δεκεμβρίου, με την ελπίδα βεβαίως να μην πάρει παράταση το "lockdown"...

Πηγή: soccerplus