Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Έφηβοι: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 50-58

Μεγάλο «διπλό» για τον Άτλαντα, που κέρδισε με 50-58 τα δυνατά Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στη δεύτερη φάση.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Tα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη ολοκλήρωσαν με ήττα τον πρώτο γύρο, έχοντας πλέον απολογισμό δυο νίκες και δυο ήττες. Παραμένουν στο «κυνήγι» της πρόκρισης μαζί με Έσπερο Λαμίας και Άτλαντα. Με 22 πόντους τελείωσε τη συνάντηση ο Θωμάς Σάκκας.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη με πολύ καλή εμφάνιση έδειξε τις δυνατότητες τους, φεύγοντας με δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Οι Καρπενησιώτες έχουν πλέον κάνει το τρία στα τρία και βρίσκονται αήττητοι στην κορυφή. Ιδανική παρουσία για τον Κώστα Σεριανάι με 24 πόντους και τέσσερις τρίποντες «βόμβες».

Για την 6η αγωνιστική τα Μπούκαλη έχουν ρεπό, ενώ οι Ευρυτάνες τίθενται αντιμέτωποι με την Π.Α.Κ. στις 21 Νοεμβρίου.

 

3 στα 3

Οι Καρπενησιώτες σημείωσαν την 3η τους νίκη, έχοντας το απόλυτο, ενώ εκκρεμεί το εξ  αναβολής ματς με τον Έσπερο Λαμίας.

 

Ιδανική παρουσία

 


Ο Κώστας Σεριανάι(Φωτογραφία) του Άτλαντα με 24 πόντους και τέσσερις τρίποντες «βόμβες» έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Διψήφιοι με 12 και 11(1 3ποντο) αντίστοιχα ήταν και οι: Παύλος Ανδρέου και Μανώλης Κάππας.

 


Άλλος νικητής

Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές σε ισάριθμες κατηγορίες εντός μιας εβδομάδας. Μετά από δυο ήττες σε άνδρες και παίδες στο Καρπενήσι ήταν η σειρά του Γυμναστικού να «χαμογελάσει».

 

Σταθερή πρωτιά


 

Ο Θωμάς Σακκάς(Φωτογραφία) είχε με 22 πόντους τα ηνία του σκοραρίσματος για ένα ακόμη παιχνίδι των Μπούκαλη. Με 14 και τέσσερα τρίποντα ακολούθησε ο Κώστας Παπαδήμας.

 


Όλα 12

Η πρώτη περίοδος τελείωσε με τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 12-12.

 

Έφυγε μπροστά

Οι Καρπενησιώτες τελείωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 21-27. Το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 9-15 υπέρ τους.

 

Ανέβασε κατά 3

Στο +9 έφτασε με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου ο Γυμναστικός για το 36-45, μετά από ένα επιμέρους 15-18.

 

Σπουδαίο «διπλό»

Το τελικό 50-58 έφερε το τρίτο «ροζ» φύλλο αγώνος για το συγκρότημα του Δημήτρη Λερογιάννη. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν 14-13 για τους γηπεδούχους.

 


Τα δεκάλεπτα

12-12, 21-27, 36-45, 50-58

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου Β. 5, Αναγνωστόπουλος, Λαμπρακόπουλος 7(1), Κουλαρμάνης, Παπαγεωργίου Φ., Παπαδήμας Π., Καραστάθης, Παπαδήμας Κ. 14(4), Κιαμούρης, Γαλάνης, Σακκάς 22

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Μπίκας, Ανδρέου Γ. 2, Δροσίνης Π., Κάππας 11(1), Σεριανάι 24(4), Μάκκας, Κατσαρός 3(1), Ελεζάι 4, Ανδρέου Π. 12, Δροσίνης Γ., Μπουμπουρής

 

Διαιτητές: Αλέξανδρος Κοτσιμπός& Ιωάννης Ευαγγελόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Βαγγέλης Δέδες-Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 





















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουμπουρής