Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μπασκετικές Προβλέψεις(19/11)

 

Αγαπητοι αναγνώστες οι μπασκετικες προβλέψεις είναι μαζί σας κι αυτη την εβδομάδα. Με διπλη αγωνιστική συνεχίζεται η Ευρωλιγκα, με σκληρες αναμετρήσεις αλλά και με αναβολές αγώνων λογω κορονοιου. Το παιχνιδι με το οποίο θα ασχοληθούμε ειναι αυτό μεταξύ της Μπαγερν Μοναχου και της Τσσκα Μοσχας.

Εκπληκτικη η πορεια της Μπαγερν στη φετινή Ευρωλιγκα, με τον κοουτς Τρινκιερι να εχει βαλει την σφραγιδα του στον τρόπο παιχνιδιου της ομάδας. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι γηπεδούχοι που προερχονται απο το μεγαλο διπλο στην εδρα της Εφες.

Η Τσσκα την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζει εσωτερικές αναταράξεις καθώς υπηρξε πολύ σοβαρό επεισοδιο στην προπόνηση μεταξύ του κοουτς Ιτουδη και του Μαικλ Τζεημς. Ο παιχτης τιμωρηθηκε απο την ομαδα μένοντας για ενα παιχνιδι εκτος αποστολής, επαιξε ομως στην τελευταια νικη της Τσσκα στην έδρα της Ζαλγκιρις και ήταν ο MVP του αγώνα πραγματοποιώντας εξαιρετικη εμφάνιση. Οι αγωνιστικες και μη συνθήκες μας οδηγούν στο συμπέρασμα οτι ο αγώνας θα ειναι ενα μεγαλο ντέρμπι, κλειστο παιχνιδι που πιθανώς να κριθεί στο τέλος.

Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕΕΙΝΑΙ.............................ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΠΟΝΤΩΝ ΜΠΑΓΕΡΝ +5.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ1.83....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΣΚΑΔΟΡΟΥΣ...............ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 9.75.....

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας