Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Στα trials του Παναθηναϊκού ο 13χρονος Γυφτομήτρος

Στα δοκιμαστικά της ομάδα κάτω των 14 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος. Ο νεαρός άσος που ανήκει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, συμμετέχοντας μάλιστα και στο «διπλό» της Κυριακής. Είναι γεννηθείς το 2007 και διακρίνεται για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την τεχνική του κατάρτιση, με το μέλλον του να προδιαγράφεται λαμπρό. Αξίζει να αναφερθεί πως είχε επιλεχτεί για τις αγωνιστικές του επιδόσεις από το δίκτυο σχολών PSS της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συμμετοχή του στο τριήμερο καμπ του Αιόλου και εν συνεχεία από το πλαίσιο διαλογής αθλητών που έγινε στο Μουζάκι Καρδίτσας.  

 Το δελτίο τύπου έχει ως εξής

 Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, ολοκλήρωσε με το διήμερο αξιολόγησης που διοργανώθηκε στις 10 & 11 Οκτωβρίου στο ιστορικό για την ομάδα μας Γήπεδο "Απόστολο Νικολαϊδης", την πρώτη σεζόν αξιολόγησης που διηνεργήθηκε μέσω του θεσμού των μικτών ομάδων που έχουν δημιουργηθεί στο Δίκτυο μας.

 
Επιλεγμένοι αθλητές από τις σχολές της Πράσινης οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο "Απόστολο Νικολαϊδης", και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση όλου του staff της Ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προπονήθηκαν - αξιολογήθηκαν - συμμετείχαν σε φιλικό με τις αντίστοιχες ηλικιακές αγωνιστικές ομάδες της Ακαδημίας της ΠΑΕ, με σκοπό αρχικά την εμπειρία και την διασκέδαση και αφετέρου να αποτελέσουν μελλοντικά αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών του Τριφυλλιού.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει και στους εθελοντές από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχειρίσης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οι οποίοι, όντας άρτια καταρτισμένοι, συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διοργάνωση του διημέρου.

Η Πράσινη οικογένεια, μέσω της ύπαρξης των μικτών ομάδων ανα περιφέρεια καθώς και με την ένταξη νέων μελών/σχολών σε αυτήν, θα προβεί και σε νέες φάσεις αξιολόγησης και θα συνεχίσει την προσπάθεια στο να κάνει την καρδιά του Παναθηναϊκού να χτυπά δυνατά σε όλη την Ελλάδα!
#Panathinaikos #PanathinaikosSoccerSchools