Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Την Paradise Academy προπονεί ο Ευρυτάνας Βασίλης Παπαδήμος


Ένα Ευρυτάνα προπονητή έχει η Paradise Academy και συγκεκριμένα τον Ραπτοπουλίτη Βασίλη Παπαδήμο, που βρίσκεται σε αυτήν και τη φετινή σαιζόν.

Ο 39χρονος coach μετά από μια σημαντική θητεία στην αρχηγία του Ραπτοπούλου διατέλεσε προπονητής της εν λόγω ομάδας, φτάνοντας σε σημαντικές επιτυχίες με αποκορύφωμα την περίοδο 2009-2010, πλησιάζοντας στην κατάκτηση της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, που οποία τελικά κατέληξε στον Απεραντιακό. Συνέχισε στην Φραγκίστα, στην οποία παρουσίασε επίσης εξαιρετικό έργο με τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών της. Επιπλέον υπήρξε καθηγητής φυσικής αγωγής στο αθλητικό τμήμα του Γυμνασίου Καρπενησίου και μετά τη μετακόμιση του στην Αθήνα προπονητής των ακαδημιών της Ολυμπιάδας Υμηττού.

Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας που εδρεύει στο αθλητικό κέντρο Paradise Park (Περιοχή Αχαρνές) είναι ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Ολυμπιακού και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης. Βασίλης Παπαδήμος και Θοδωρής Παχατουρίδης συνεργάζονται με απόλυτη επιτυχία τα πέντε τελευταία χρόνια.