Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Στο ρόστερ του Καρπενήσι Futsal Καλύβας και Σκοτίδας

 

 

 

 

 

 

 

Δυο ακόμη ποδοσφαιριστές είναι μέλη της ομάδας του Καρπενήσι Futsal, που σε λίγες ημέρες μπαίνει στη «μάχη» του κυπέλλου. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Καλύβα και τον αμυντικό Θωμά Σκοτίδα.

Η ανακοίνωση για τον Καλύβα:

«Welcome Γιώργο!Το Καρπενήσι Φούτσαλ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Καλύβα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Κέδρα, Μυρίκη, Άγραφα και τα τελευταία χρόνια στην Ποταμιά με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική. Ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας μας Στάθη Φακίτσα που υπέστη ρήξη χιαστού ανάγκασε την διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση αντικαταστάτη ο οποίος βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Καλύβα.»

 

Η ανακοίνωση για τον Σκοτίδα:

«Welcome Θωμά! Το Καρπενήσι Φούτσαλ ανακοινώνει την απόκτηση του Ευρυτάνα επιθετικού Θωμά Σκοτίδα.Ο 26χρονος δυναμικός ποδοσφαιριστής από τη Φουρνά έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Αγίας Τριάδας, Απεραντιακό, ΑΟ Βράχας, ΑΠΟΚ Βελούχι, Μυρίκη και στον Αστέρα Σταυρού. Η ενίσχυση για την ομάδα μας θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με τις τελευταίες πινελιές να προστίθενται στο ρόστερ!»