Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Καρπενήσι Futsal κόντρα στη Λάρισα Futsal

Το πρώτο τους φιλικό «τεστ» έδωσαν δυο από τις τρεις επαρχιακές ομάδες της Futsal League το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 5 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Πρόκειται για το Καρπενήσι Futsal και τη Λάρισα Futsal. Σε ένα ματς που δεν κρατήθηκε σκορ, καθώς είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα οι Ευρυτάνες επικράτησαν του αξιόμαχου αντιπάλου τους.

Οι  «μπλε» του Δημήτρη Αντωνίου παρά τις ελλείψεις άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Αγωνίστηκαν οι: Γιάννης Τσούκας, Κώστας Μπουμπουρής, Άγγελος Παχής, Κώστας Αλαφροπάτης, Γιώργος Μαντέκας, Γιάννης Φλωράκης, Σάκης Τσιλίκας, Νίκος Κωστής, Βασίλης Δόσης και Γιώργος Καλύβας. Ξεχώρισαν στο σκοράρισμα οι: Γιάννης Τσούκας και Άγγελος Παχής. Σάκης Τσιλίκας και Γιώργος Καλύβας έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με την ομάδα του Καρπενησίου.

Η Λάρισα Futsal του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η οποία έχει στην Προεδρία της τον Χρήστο Παπαδημητρίου έδωσε το πρώτο της ανεπίσημο «τεστ», κατεβαίνοντας με αρκετές απουσίες και με αποστολή μόλις 7 ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος σύλλογος της Θεσσαλίας στη σάλα έχει αθλητές που αγωνίζονται για πρώτη φορά στη σάλα, με εξαίρεση τον έμπειρο πορτιέρο Γιώργο Κολονιώτη που αποκτήθηκε από την Elite. Η προσπάθεια που κάνει ο νεοσύστατος σύλλογος είναι αξιοσημείωτη και διαθέτει άριστη οργάνωση.

Για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος στις 18 Οκτωβρίου οι Καρπενησιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ενώ οι Θεσσαλοί υποδέχονται τον Αδέσποτο Αθηνών.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σπύρος Μπύρος.

 

Σε πολύ καλή κατάσταση

Ξεχώρισε για τους νικητές ο ταλαντούχος Γιάννης Τσούκας, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της συνάντησης. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν και οι: Άγγελος Παχής, Κώστας Μπουμπουρής, Γιάννης Φλωράκης και Κώστας Αλαφροπάτης.


 

 

Εντάσσει Καλύβα

Την πρώτη του εμφάνιση με τους γηπεδούχους έκανε ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας. Στα «πιτς» παραμένει ο τραυματίας Στάθης Φακίτσας, που βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ομάδα.


 

 

Καρπενήσι ξανά για τον Πρόεδρο


 

Ο δυναμικός Πρόεδρος της Λάρισας Χρήστος Παπαδημητρίου (Φωτογραφία) είχε βρεθεί προ ετών στο Καρπενήσι ως βοηθός διαιτητή σε αγώνα του ΑΠΟΚ στη Δ΄ Εθνική.

 

Το ρόστερ της Λάρισας

Tην ομάδα της Λάρισας αποτελούν οι: Γιώργος Κολονιώτης, Ηλίας Σιδηρόπουλος, Γιώργος Νεράτζης, Γιάννης Σχοινάς, Ραφαήλ Παπαστεργίου, Δημήτρης Πλιάγκας, Θανάσης Σαΐτης, Μιχάλης Σαμπάνης, Θάνος Χονδροδήμος, Γιώργος Λουκανίκας, Χρήστος Πουρουτίδης, Ηλίας Σγουραλής και Κώστας Μπούκας.

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης