Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!


Θα ξεκινήσει με βαθμό ή βαθμούς ο Ολυμπιακός; Η πρεμιέρα του στο Champions League παίζει στη Stoiximan με 500+ στοιχήματα, νέα ειδικά παικτών, σούπερ προσφορά* & FANTASY τουρνουά.

Για 8η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το αήττητο σε πρεμιέρα Champions League στο σπίτι του. To έχει καταφέρει δύο φορές στο ΟΑΚΑ (απέναντι σε Πόρτο και Ρεάλ), μία φορά στη Ριζούπολη (Λεβερκούζεν) και τέσσερις στο Καραϊσκάκης (Λάτσιο, Αλκμάαρ, Ατλέτικο και Τότεναμ) στο οποίο υποδέχεται απόψε (22:00) την Μαρσέιγ.

Από τις αήττητες πρεμιέρες μάλιστα, οι τρεις από αυτές ήταν νικηφόρες απέναντι στη φιναλίστ της περασμένης σεζόν: Το 2002 με τη Λεβερκούζεν (6-2) , το 2014 με την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2) και πέρσι απέναντι στην Τότεναμ (2-2).

Θα μείνει αήττητος και απόψε; Στο MatchCombo της Stoiximan βρίσκουμε στο 4.85 το 1Χ στο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ σε συνδυασμό με το να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο “καυτός”, το τελευταίο διάστημα, Ελ Αραμπί.

 


 

 Σούπερ προσφορά* στη Stoiximan μέχρι τις 21:55

H πρεμιέρα του Ολυμπιακού παίζει στη Stoiximan με πάνω από 500 στοιχήματα και ειδικές επιλογές, 0% γκανιότα**, ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και μία σούπερ προσφορά μέχρι και 5’ πριν τη σέντρα του αγώνα (21:55).

Στις ειδικές επιλογές ξεχωρίζουν τα νέα στοιχήματα παικτών του Ολυμπιακός-Μαρσέιγ για σουτ, προσπάθειες προς την εστία, ασίστ αλλά και τάκλιν! Ο Ραντζέλοβιτς με αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα προσφέρεται στη Stoiximan στο 10.00 να έχει 2+ προσπάθειες προς την εστία, ενώ στο 7.25 συναντάμε τα 4+ τάκλιν του Μπα.

Τέλος, μόνο στη Stoiximan μπορείς να βρεις Fantasy για τα δύο αποψινά ματς του ομίλου του Ολυμπιακού (Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο το άλλο) με 1.000€*** εγγυημένα χρηματικά έπαθλα!

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

***Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.