Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Στο Καρπενήσι το «δέσιμο» της Εθνικής μπάσκετ με αμαξίδιο

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Division B), που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο διάστημα 17-22 Νοεμβρίου, απαιτεί κόπο και σχεδιασμό, προκειμένου η Εθνική Ελλάδας να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Η ΟΣΕΚΑ προχωρά στον σχεδιασμό, ο οποίος έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Καμουράν Οζντεμίρ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε για το Καρπενήσι, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου ξεκίνησε το το 3ο στάδιο προετοιμασίας.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Γιώργος Μακρής, Χρήστος Μαρτσάκης, Γιώργος Τσαουσίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μανώλης Στυλιανακάκης, Αντνάν Μοχάμεντ Χαμάντι, Γιάννης Χαλδαίος, Παναγιώτης Φιλίππου, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Απόστολος Μουμτζόγλου, Μάξιμος Χατζηδάκης, Αλεξάντρ Σέβτσοβ, Αναγνώστης Τσίλης, Μανώλης Χατζηκαντής.

Στο τεχνικό επιτελείο βρίσκονται οι: Καμουράν Οζντεμίρ, Γιάννης Μαρουλάκης (βοηθός προπονητή), Χρήστος Φιλίππου (φροντιστής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Χρυσούλα Ζαχαράκη (σύμβουλος ψυχικής υγείας), Ευτυχία Νάπα (βοηθός φυσικοθεραπεύτρια).

Τις υπηρεσίες της στην προετοιμασία της Εθνικής προσφέρει για μια ακόμη φορά η δική μας φυσικοθεραπεύτρια από το Καρπενήσι Χριστίνα Νούλα, που θα δώσει το παρών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Νοεμβρίου.

Πηγή:  www.oseka.gr