Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Α.Σ. Αίολος

 



 

 

 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή στους ιατρούς κ. Κούτρα και  κ. Τσακανίκα απέστειλε ο Α.Σ. Αίολος για την παροχή υπηρεσιών στην ανδρική ομάδα και στην ακαδημία του συλλόγου.

 

Οι ανακοινώσεις είναι οι ακόλουθες:

«Ο Σύλλογός μας Α.Σ Αίολος Καρπενησίου , θέλοντας να εξασφαλίσει για τους παίκτες της πρώτης ομάδας τις καλύτερες συνθήκες για την υγεία τους, έχει προχωρήσει σε σπουδαίες συνεργασίες με διακεκριμένους επιστήμονες της πόλης μας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τσακανίκα Αθανάσιο – Ειδικό Παθολόγο, για την πολύτιμη συνεισφορά και τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας.»

 

«Ο Σύλλογός μας Α.Σ Αίολος Καρπενησίου – Ακαδημία Ποδοσφαίρου έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημά του την προστασία των αθλητών της Ακαδημίας μας, θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Κούτρα Κωνσταντίνο, Ιατρό – Ειδικό Καρδιολόγο,  για την πολύτιμη βοήθειά του στον ετήσιο, τακτικό έλεγχο των παιδιών για τη σεζόν 2020-21. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να είναι κοντά στα παιδιά των τμημάτων υποδομής, συνεργαζόμενος με επιφανείς επιστήμονες της πόλης μας.»

Πηγή: aiolosfc.gr