Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Τελέστηκε ο αγιασμός της Πανευρυτανικής


Τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου διεξήχθη ο καθιερωμένος αγιασμός της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της έχει ως εξής:

«Σε άκρως οικογενειακό κλίμα και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου τελέστηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΠΑΚ κλείνει φέτος τον 10ο χρόνο λειτουργίας και όπως πάντα πίστη στις αξίες της έχει συμμετοχή αρχικά, στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ παίδων και εφήβων ενώ είναι η πρώτη ομάδα του νομού μας που έχει ενταχθεί στο μητρώο αθλητικών φορέων της ΓΓΑ, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τηρούσε τους νόμους του κράτους.

Την τρέχουσα σεζόν εκτός από μπάσκετ η ομάδα μας επανεκκίνησε και το βόλεϊ όπου έχει δείξει δυναμική παρουσία και έντονο ενδιαφέρον από τα παιδιά της πόλης μας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ήταν η αιτία της καθυστέρηση του αγιασμού και ευχαριστούμε για την κατανόηση. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και προπονητές υγεία και πίστη στις αξίες και τα ιδανικά που προάγει ο αθλητισμός.»

 






Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com