Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Παίδες: Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας 62-79

Η Αναγέννηση Λαμίας σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανέβασε «στροφές» στο τελευταίο δεκάλεπτο και κέρδισε με 62-79 την ανταγωνιστική Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης.

Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έκανε πολύ καλή προσπάθεια και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο πήγε να φέρει «τούμπα» το ματς. Τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την 5η της ήττα. Με 20 πόντους έκλεισε το ματς ο γκάρντ Γιάννης Κοκοτίνης.  Oι Ευρυτάνες έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και θα προσπαθήσουν στο δεύτερο γύρο να συνεχίσουν τις αξιόλογες εμφανίσεις τους και γιατί όχι να φτάσουν και στην πρώτη τους νίκη.

Η Αναγέννηση του Μπράιαν Κουίν έκανε δυνατό ξεκίνημα και φίνις στο ματς, φεύγοντας από την Ευρυτανική πρωτεύουσα με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Διόνυσος Κουμπούρας με 19 και ο Γιάννης Κεφαλάς με 17 πήραν το επιθετικό βάρος των Λαμιωτών, που έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην 4η θέση με δυο νίκες και τρεις ήττες.

Για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και την 6η αγωνιστική Πανευρυτανική θα παίξει ως τυπικά φιλοξενούμενη με τον Άτλαντα, ενώ η Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Έσπερο.

 

Χωρίς νίκη

Οι Ευρυτάνες τελείωσαν τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη, κάνοντας ωστόσο αξιόλογες εμφανίσεις.

 

Σταμάτησε στους 20


 

Με 20 πόντους τελείωσε το παιχνίδι ο Γιάννης Κοκοτίνης(Φωτογραφία) της Π.Α.Κ. Ο Γιάννης Τσάνε ήταν δεύτερος σκόρερ των ηττημένων με 15.

 


Αρχηγική πρωτιά


 

Για τους φιλοξενούμενους ο Διόνυσος Κουμπούρας(Φωτογραφία) πέτυχε 19 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο. Ακολούθησε με 17 και επίσης ένα τρίποντο ο Γιάννης Κεφαλάς

 

Στο +13 η Αναγέννηση

Το συγκρότημα του Μπράιαν Κουίν έκανε δυναμική αρχή στο ματς και προηγήθηκε με 9-22 στο α΄ δεκάλεπτο.

 

Παρέμεινε σε διψήφιο

Σε μια ανοιχτή δεύτερη περίοδο η Αναγέννηση παρέμεινε μπροστά με 30-41. Το επιμέρους σκορ ήταν 21-19.

 

Αντεπίθεση Πανευρυτανικής

Οι παίχτες της Κατερίνας Μπαλωμένου έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο και έφεραν το ματς στο -4 για το 49-53. Το επιμέρους σκορ ήταν 19-12 υπέρ των γηπεδούχων.

 

Τελείωσε με «διπλό»

Οι Λαμιώτες κατάφεραν με ένα επιμέρους 13-16 στην τελευταία περίοδο να πάρουν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα με το ευρύ 62-79. 5 φάουλ συμπλήρωσε ο Γιάννης Κουδουνάς των γηπεδούχων.

 

Τα δεκάλεπτα

9-22, 30-41, 49-53, 62-79


 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης 20, Ντερβισάι, Ρουμελιώτης 2, Κουδουνάς 12(2), Λακιώτης 2, Κωστής 5, Τσάνε 15, Γραμματίκας, Κοτσιμπός 6, Ανδρεαδάκης, Γεμενής

 

Αναγέννηση (Μπράιαν Κουιν): Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος 12(1), Γεωργαντζάς 10, Καραχάλιος 6, Χαλεπλής 9, Καρατζάβελος, Αλεξόπουλος 6, Κεφαλάς 17(1), Τσίκνας, Κουμπούρας 19(1)

 

Διαιτητές: Μαρία Ζαφείρη& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Νίκος Μακρής (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος