Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Φραγκίστα-Ακαδημία 0-3 α.α.

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας πέτυχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που επιβλήθηκε στα χαρτιά με 3-0 της Φραγκίστας, που δεν κατήλθε να αγωνιστεί.

Το παιχνίδι είχε οριστεί για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρουσιάστηκε στο γήπεδο μόνο η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο ρέφερι του παιχνιδιού Λάμπρος Κολοκώτσιος ανέφερε στο φύλλο αγώνος: «Την προκαθορισμένη ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα η ομάδα του ΑΠΟ Δυτικής Φραγκίστας δεν έδωσε το παρών στο γήπεδο. Βγήκαμε στο γήπεδο με την Ακαδημία Καρπενησίου 2002 και κατόπιν τούτου έκλεισα το φύλλο αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση.»

Ο ΑΠΟΔΦ παραμένει στους 3 πόντους και δεν υφίσταται αρνητική βαθμολόγηση, ενώ αυτοί ήταν οι πρώτοι 3 πόντοι για το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Την επόμενη(4η) αγωνιστική η Ακαδημία έχει ρεπό, ενώ η Φραγκίστα παίζει με την Ποταμιά.

 


2η μη κάθοδος

Έξι μέρες πριν δεν είχε κατέλθει να αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Αίολο, με το ματς να κρίνεται και αυτό στα χαρτιά. Μια ομάδα αποβάλλεται αυτόματα από το πρωτάθλημα στα τρία παιχνίδια που δεν συμμετέχει.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκιστα (-): -

 

Ακαδημία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Νικοπολίδης, Υφαντής, Τσιάρας, Ίβρος, Ρεσίτης, Μπίκας Π., Πατρώνης, Μουρτογιάννης, Ανδρέου, Μπίκας Β., Καρδαμπίκης

Στον πάγκο είχαν δηλωθεί οι: Κουτούμπας, Παρούτσας, Κοτρώνης, Μεριγκούνης, Μαντέκας, Δροσίνης, Τσιγαρίδας

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 








Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος