Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Δυο χρόνια επιτυχιών για την ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη

Δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και επιμονής, γεμάτα από επιτυχίες και διακρίσεις, γιορτάζουν οι ΟΠΑΠ Champions. Οι αθλητές του ομώνυμου χορηγικού προγράμματος, που συμπληρώνουν δύο χρόνια υπό τη σκέπη του ΟΠΑΠ, στον απολογισμό τους μετρούν σημαντικές διακρίσεις σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Με αφορμή την επέτειο του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, οι συμμετέχοντες αθλητές μιλούν για την πολύτιμη στήριξη που τους παρέχει ο ΟΠΑΠ στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή.

Μεταξύ των ΟΠΑΠ Champions είναι και η Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) Σεμέλη Ζαρμακούπη, που τονίζει:

«Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions στηρίζει και προβάλλει όλα αυτά τα χρόνια  την προσπάθειά μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι δίπλα μας έμπρακτα σε κάθε αγώνα, αλλά και αγωνία. Είναι εκεί δίνοντας αξία στην προσπάθεια, αλλά και στην προσφορά. Δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, θυμίζοντάς μας τις αξίες του αθλητισμού σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε σαν αθλητές και σαν άνθρωποι",

 

Οι διακρίσεις της:

- 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Kick Boxing (26-31 Αυγούστου 2019) στην Ουγγαρία με την Εθνική Ομάδα.

- 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing (4-6 Δεκεμβρίου 2019)

- 2η θέση στο διεθνές Πρωτάθλημα "Athens Challenge" Kick Boxing  2020 (31-2 Φεβρουαρίου 2020)

- 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon-Do (14 Δεκεμβρίου 2019)