Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Έναρξη εγγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Κ.Ο. Καρπενησίου

 

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Προπονητές του συλλόγου είναι οι: Βαγγέλης Λελούδης, Μάριος Κωνσταντακόπουλος, Θανάσης Κωτσοκάλης και Αργυρώ Σταθοπούλου. Ο Κ.Ο.Κ. λειτουργεί αεναώς από το 1994 και ύστερα, έχοντας πληθώρα διακρίσεων σε Πανελλήνιο επίπεδο. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: 
"Μία νέα κολυμβητική χρονιά ξεκινάει ,γι'αυτό ελάτε και εσείς στη μεγαλύτερη κολυμβητική παρέα της πόλης μας!!Οι εγγραφές αρχίζουν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 5:00-8:00μ.μ. στο γραφείο του ομίλου μας. Ξεκινάμε τηρώντας τους κανονισμούς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφάλεια των αθλητών και της δημόσιας υγείας.
Προπονούν οι: Λελούδης Ευάγγελος, Κωνσταντακόπουλος Μάριος ,Κωτσοκάλης Αθάνασιος και Σταθοπούλου Αργυρώ. Όλοι οι προπονητές μας είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση, με πολύχρονη προπονητική εμπειρία και με ναυαγοσωστική πιστοποίηση. Η επιστημονική τους κατάρτιση και η αφοσίωσή τους στα παιδιά εξασφαλίζουν τη σωστή εκγύμναση και την κολυμβητική πρόοδο των παιδιών.
Τα γραφεία του ομίλου μας βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του δήμου μας ,αριστερά της κεντρικής εισόδου.
Υπεύθυνη Γραμματείας: Πολυτίμη Φουρνιώτη-Ασπροποταμίτη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2237080339
Κολυμπάμε μαζί από το 1994 και συνεχίζουμε!!!