Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

«Πρώτη» για τον Δημήτρη Σεριανάι με τον Έσπερο

Τη συνεργασία του με τον Έσπερο Λαμίας έχει ανανέωσει ο Δημήτρης Σεριανάι, περυσινός πρωταθλητής εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ και πρώην αθλητής του Άτλαντα. Ο 17χρονος θα συμμετάσχει εκ νέου με την ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ. Η προετοιμασία άρχισε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το «παρών» στην πρώυη συγκέντρωση της σεζόν έδωσαν συνολικά 12 αθλητές. Ανάμεσα τους και οι δύο που ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα.

Πρόκειται για τους Παντελή Φύκα (guard), Γιώργο Ρουμελιώτη (guard), Δημήτρη Σεριανάϊ (small forward) και Γιάννη Ευθυμίου (power forward), που παρέμειναν από πέρυσι. Μαζί τους οι έξι νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Αργύρης (power forward), Χρήστος Πάππος (small forward), Μάρκο Ψάλτου (center), Ρήγας Παπαργυρόπουλος (power forward-center), Φώτης Φύκας (guard) και Γιάννης Χαλάτσης (play maker). Την προπόνηση συμπλήρωσαν οι Νάσος Χαρίλας (guard) και Χάρης Παπαλέξης (forward).

Σημειώνεται πως ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας από πέρυσι, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους απουσίαζαν οι Κλόντιαν Μούτσα (small forward), Δημήτρης Παπανικολάου (forward) και Δημήτρης Μαντζούκας (play maker).

 

Πηγή: lamiaole.gr