Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Άνοιξαν τα «φτερά» τους οι άνδρες του ΠΑΟΚ Καρπενησίου

Η τέταρτη κατά σειρά ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας που ξεκίνησε την προετοιμασία της ήταν ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου. Είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι: Αίολος, Ποταμιά και Ακαδημία.  Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χρυσαφόπουλου που αποτελούν τον νεανικότερο συγκρότημα της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια προπονήθηκαν για πρώτη φορά την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης οι ακόλουθοι παίχτες: Αλέξης Μαστρογιάννης, Γιάννης Τσάκνης, Άγγελος Γυφτομήτρος, Γιάννης Μπαλωμένος, Γιώργος Κελεσίδης, Θανάσης Καραντάνας, Κώστας Κελεσίδης, Δημήτρης Λιάπης και οι: Δημήτρης Κωσταρέλος, Βαγγέλης Ζανιάς(Άγραφα), Σπύρος Γκριμόπουλος(ΑΕΚ). Οι τρεις τελευταίοι αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα.

Ο «δικέφαλος» μετά από έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο έφτασε στο περυσινό πρωτάθλημα στην 3η θέση της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη σαιζόν.

 

Με Χρυσαφόπουλο οι άνδρες

Προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι από την έναρξη της λειτουργίας της ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος. 


 
 

Αντίπαλος ο Αίολος

Στον προημιτελικό του κυπέλλου που θα γίνει στις 3 ή στις 4 Οκτωβρίου ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τον Αίολο, ενώ πρώτος του αντίπαλος στο πρωτάθλημα θα είναι η Ποταμιά.

 Ξεκίνησαν και οι ακαδημίες

Δυο ημέρες νωρίτερα άρχισαν τις προπονήσεις τους τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου, προπονητές των οποίων είναι οι: Λάκης Αναστασόπουλος και Γιώργος Χρυσαφόπουλος.



 

Με νέο Πρόεδρο

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα με τον Αντώνη Τσέκα στην Προεδρία του. 








  
Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος