Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Εκδήλωση για την παρουσίαση συνεργασίας με το δίκτυο των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού από την ακαδημία του Αιόλου

 

 

 

 

 

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αίολος Καρπενησίου – Ακαδημία Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) πραγματοποίησε εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30μμ στο Ξενοδοχείο Ονειρόπετρα Boutique Hotel.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Διοικητικό Στέλεχος της 1ης Ομάδας Στάθης Τσεκούρας και η Κατερίνα Ζαλοκώστα, διαιτολόγος-διατροφολόγος Bsc Msc , συνεργάτιδα της ακαδημίας.

Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης. Την παρουσίαση προλόγισε ο υπεύθυνος της ακαδημίας και Γενικός Αρχηγός του Α.Σ. Αίολος Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Αιόλου Κώστας Σιταράς, ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Γιαννίτσαρης, αθλητές, αρκετοί γονείς και φίλοι της ομάδας. 









 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος