Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Πρεμιέρα εν όψει Α΄ τοπικού για τους «μπέμπηδες» της Α.Π. Καρπενήσι 2002

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στο κύπελλο Ευρυτανίας, ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις της το διήμερο 3 και 4/10 με προημιτελικό αγώνα κόντρα στην Ποταμιά. Με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα στην τεχνική ηγεσία η «πρώτη» έγινε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Οι  ποδοσφαιριστές, που έλαβαν μέρος ήταν όλοι μεταξύ 12- 17 ετων. Προπονήθηκαν οι εξής: Θοδωρής Παπαροιδάμης, Μύρων Μπουμπουρής, Γιάννης Καραγιάννης, Αχιλλέας Καλύβας,, Γιάννης Υφαντής, Ιούλιος Σεριανάι, Βαγγέλης Τσιάρας, Γιώργος Γραβιάς και οι: Χρήστος Τσιγαρίδας(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, αγωνίστηκε και σκόραρε πέρυσι με την μικτή Κ12 της ΕΠΣ Φθιώτιδας),  Παναγιώτης Μπίκας, Παναγιώτης Δροσίνης, Κώστας Νικοπολίδης και Βασίλης Μπίκας(Άγραφα). Παρών ήταν και ο τραυματίας Άγγελος Ρεσίτης.

Η Ακαδημία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με τμήμα ανδρών στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ  Ευρυτανίας. Κατά το παρελθόν έχει παρουσίες στο Β΄ τοπικό. Πέρυσι πρωταγωνίστησε πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τα τμήματα Κ10, Κ12, Κ14, αποτελώντας τη «ραχοκοκαλιά» των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Από την ομάδα αναδείχτηκε ο Πάνος Λιάγκας, διεθνής με την Κ21 ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού.

 

Με Τσιγαρίδα οι άνδρες

Την ανδρική ομάδατης Ακαδημίας θα καθοδηγεί ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσιγαρίδας, ο οποίος ήταν ο τεχνικός του περυσινού πρωταθλητή ΑΠΟΚ. Ο κ. Τσιγαρίδας μάλιστα προστέθηκε στο τιμ του συλλόγου τη φετινή σαιζόν, στο οποίο βρίσκονται επί 18 συναπτά έτη οι: Δημήτρης Αντωνίου και Χρήστος Καλαμπάκας. 


 Τέσσερις από Άγραφα

Στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι: Παναγιώτης Μπίκας, Παναγιώτης Δροσίνης, Κώστας Νικοπολίδης και Βασίλης Μπίκας από τα Άγραφα.

 Το πρώτο επίσημο

Η Ακαδημία θα αγωνιστεί για το κύπελλο απέναντι στην Ποταμιά(3-4/10), ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος(17-18/10) πρώτος αντίπαλος της είναι ο Αίολος. 

 























 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος