Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-Πρωτέας Λαμίας 107-31

Με μια ακόμη 100αρα συνέχισε ο εντυπωσιακός Άτλας, που επιβλήθηκε με 107-31(+76) του φιλότιμου Πρωτέα Λαμίας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έχει μπει με πολύ δυναμικό τρόπο στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. «Ζεσταίνει» τις μηχανές για τη δύσκολη συνέχεια, δείχνοντας ήδη τη δυναμική του. Ο Γεράσιμος Ανδρέου με 25 πόντους πρώτευσε στο σκοράρισμα και σε αυτή τη συνάντηση.

Ο Πρωτέας του Νώντα Μπλούχαρη αντιμετώπισε έναν δυνατό αντίπαλο και δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, γνωρίζοντας τη δεύτερη του ήττα, ύστερα από την πρεμιέρα με τα Μπούκαλη. Με 14 πόντους τελείωσε τον αγώνα ο Βαλάντης Κατσαούνος.

Για την επόμενη(3η) αγωνιστική ο Γυμναστικός θα υποδεχτεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου σε παιχνίδι ντέρμπι τον Έσπερο Λαμίας. Την ίδια ημέρα ο Πρωτέας παίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στη Λαμία με την Αναγέννηση.

 

Προελαύνει ο Άτλας

Τη δυναμική του έχει δείξει στο πρωτάθλημα έως τώρα ο Άτλας, που έκανε το 2 στα 2 και βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Όρισε έναν

Με έναν διαιτητή και συγκεκριμένα τον πάντοτε ακριβοδίκαιο Θανάση Χουσιάδα έγινε το παιχνίδι, καθώς δεν ορίστηκε δεύτερος ρέφερι.


 

 

Με φανέλες στην πλάτη

Οι αθλητές του Πρωτέα είχαν τυπωμένα τα ονόματα των παιχτών τους στην πλάτη.

 

Πρωτιά Ανδρέου


 

Αρκετούς διψήφιους αθλητές, συνολικά επτά είχε ο Άτλας, με τον Γεράσιμο Ανδρέου (Φωτογραφία) να σταματά στους 25 πόντους. Ο Βαγγέλης Μάκκας ακολούθησε με 18. Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκαν και οι: Παναγιώτης Δροσίνης, Παναγιώτης Μόκκας, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και Άγγελος Τσιγαρίδας.

 

«Πρώτη» Κατσιάρη

Ντεμπούτο με την παιδική ομάδα του Άτλαντα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Παντελής Κατσιάρης.

 

Νέα 100αρα

Μετά το 100-38 της πρεμιέρα επί της Π.Α.Κ. ο Άτλας έφτασε σε ένα ακόμη μεγάλο σκορ με πολύ καλή επίθεση και άμυνα.

 

Δυο πάνω από 10


 

Ο Πρωτέας είχε δυο διψήφιους αθλητές και συγκεκριμένα τον Βαλάντη Κατσαούνο(Φωτογραφία) με 14 πόντους, καθώς και τον Κοντογιώργο με 10.

 

Σοβαρά από την αρχή

Οι γηπεδούχοι έκαναν θετικό ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο και προηγήθηκαν με 25-11.


 

 

Εξαιρετική άμυνα

Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με σκορ 52-15 υπέρ της. Έκανε ένα επιμέρους 27-4.

 

Άνετος ο Άτλας

Ο Γυμναστικός ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 72-20, ύστερα από το επιμέρους 20-5.

 

Έφτασε τους 107

«Πάτησε» γκάζι στην τελευταία περίοδο με όμορφο μπάσκετ ο Άτλας, με το τελικό 107-31 να αντιπροσωπεύει τη δυναμική των δυο ομάδων. Το επιμέρους σκορ ήταν 35-11 σε αυτό το δεκάλεπτο.

 

Τα δεκάλεπτα

25-11, 52-15, 72-20, 107-31

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Τσιγαρίδας 11(1), Σταμούλης 8, Γεωργαλής, Μόκκας 14, Τουφεκούλας 2, Τριανταφυλλόπουλος 13(1), Μάκκας 18, Ανδρέου 25, Δροσίνης 16(2), Κατσιάρης

 

Πρωτέας Λαμίας (Νώντας Μπλούχαρης): Κοντογιώργος 10, Μήλιος 1, Αυγέρης 5(1), Πουγκακιώτης, Κατσαούνος 14, Λέντας, Μπαρούτας, Αγραφιώτης, Κούβελης 2

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος