Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Mε επιτυχία και φέτος το Summer Mountain Camp



 

 

 

 

 

 

Παρά τις φετινές αντιξοότητες το διεθνές Summer Mountain Camp δεν απουσίασε από το Καρπενήσι, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου βρέθηκαν στο Montana περίπου 150 άτομα μεταξύ αυτών μεγάλα ονόματα (αθλητές και προπονητές) του Ελληνικού Tae Kwon Do με σημαντικές διακρίσεις και μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Παρούσα ήταν και η ομάδα του Βελγίου με τον καταξιωμένο προπονητή Jelle Vicca, καθώς και ο Ιωάννης Δάκος, Έλληνας πρωταθλητής της Ελλάδος και Γερμανίας, που έρχεται πολλά χρόνια στο καμπ και είναι στη συντονιστική επιτροπή της Ολυμπιακής Επιτροπής της Γερμανίας στην περιοχή του, αλλά και προπονητής Γερμανικού κλιμακίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με επιτυχία επί σειρά ετών από τον Μεγαλοχωρίτη ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή της προολυμπιακής ομάδας Θοδωρή Ζηνέλη (Α.Σ. Αίαντας Αγίου Δημητρίου), ο οποίος είναι ένας άξιος «πρεσβευτής» και οικοδεσπότης του νομού της Ευρυτανίας, από τον οποίο και κατάγεται.  Το Summer Mountain Camp απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (Kids, Cadets, Juniors, Seniors) και το επίπεδο του είναι αρκετά υψηλό.

Να τονιστεί πως τον Ιούνιο έγινε στο Μεγάλο Χωριό το  «AIANTAS Childrens Summer Mountain Camp 2020», με επικεφαλής πάλι τον κ .Ζηνέλη.