Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Η ακαδημία-πρότυπο Diamonds Soccer School και φέτος στο Καρπενήσι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία ποδοσφαίρου Diamonds Soccer School, που εδρεύει στου Ρέντη επέλεξε το Καρπενήσι για προπονήσεις. Συγκεκριμένα τα «διαμάντια» προπονούνται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου από την Τρίτη 18 Αυγούστου, διαμένοντας όπως και πέρυσι στο αγαπημένο τους Hotel Lecadin. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σε δυο διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ και έχει συνολική διάρκεια 10 ημέρες. H ακαδημία ιδρύθηκε το 2017 και λειτουργεί  σε επαγγελματικά πρότυπα, προάγοντας πάνω από όλα το «ευ αγωνίζεσθαι»

Μάλιστα πέρυσι συμμετείχε στο αντρικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Πειραιά μετά από συνένωση με την Ένωση Ρέντη(Diamonds Ένωση Ρέντη F.C.), φτάνοντας στην 7η θέση του 1ου Ομίλου.  

Ιδρυτής, ιδιοκτήτης και προπονητής της Ακαδημίας είναι ο αξιόλογος 37χρονος Διαμαντής Αθανασίου, πρώην επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιώς, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, της Καβάλας και της Αλκής Λάρνακας, ξεκινώντας ως προπονητής από το δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η σχολή έχει πραγματοποιήσει σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο τουρνουά στο Κλάγκερφουρτ της Αυστρίας το 2018, αλλά και στη Ρουμανία και τη Σερβία.
















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος