Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Στα χρώματα του ΑΠΟΚ ξανά ο Ζαραβέλης-Συνεχίζει ο Κουνέτας

 


 

 

 

 

 

 

Στην 8η μεταγραφική της κίνηση προχώρησε η ομάδα του Βελουχίου εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΚ απέκτησε τον Χάρη Ζαραβέλη από την Ποταμιά, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί στον σύλλογο(2009-2012, 2017-2018), κάνοντας σε αυτόν την 3η του θητεία. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, που είναι γεννηθείς το 1990 έχει πολυευτή θητεία στη Γ΄ και στη Δ΄ Εθνική, φορώντας επίσης τις φανέλες της Μυρίκης και του Αιόλου. Με τους Μεγαλοχωρίτες κατέγραψε πέρυσι 17 συμμετοχές. Η απόκτηση του Ζαραβέλη έχει ως στόχο να ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο του ΑΠΟΚ. O Πρόεδρος Παναγιώτης Ρεσίτης παράλληλα έκανε δώρο στην ομάδα για την ονομαστική του εορτή την μεταγραφή του Ευρυτάνα ποδοσφαιριστή. Να τονιστεί πως ο Ζαραβέλης είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει παρουσία και στις τρεις σαιζόν τον ομάδων της Ευρυτανίας στην 3η κατηγορία(ΑΠΟΚ 2017-2018, 2020-2021 και Ποταμιά 2019-2020).

Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας ανακοίνωσαν επίσης την ανανέωση του τερματοφύλακα Έκτορα Λεωνίδα-Κουνέτα(1,95 ύψους), που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας(3 συμμετοχές), ερχόμενος από τον Μικρασιατικό και έχοντας αρκετές παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας.

Η προετοιμασία αρχίζει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου υπό τις οδηγίες του Αντώνη Δρακόπουλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο μεσοαμυντικο Χάρη Ζαραβελη και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Έκτορα Λεωνίδα.»