Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Στο Καρπενήσι ο Άρης Γάτας

 

Ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους στο αθλητικό ρεπορτάζ της Ελλάδας βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι και παρακολουθεί τις προετοιμασίες των ομάδων ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αλλά και του Αήτηττου Σπάτων.Ο λόγος για τον γνωστό αθλητικό συντάκτη της ΕΡΤ Άρη Γάτα που τον συναντήσαμε στο γήπεδο και μας έκανε την τιμή και την χαρά να  μας πει δυο λόγια για την παρουσία του στο Καρπενήσι.

Ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας σας στο Καρπενήσι κ.Γάτα;
Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τις δυο ομάδες και πολύ καλούς φίλους τόσο στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ όσο και στον Αήττητο Σπατων και με αφορμή την παρουσία των ομάδων στο Καρπενήσι ήρθαμε για να δούμε πως χτίζονται οι ομάδες αυτές τις πρώτες μέρες.
 
Πείτε μας για εσάς, διακοπές αυτό το καιρό;

Συνδυάζω πάντα τις διακοπές με δουλειά και βλέπω συνέχεια ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα είτε πρόκειται για την Σούπερ Λιγκ είτε για μικρότερες κατηγορίες.
Ναι είμαι σε διακοπές αλλά το μυαλό μου είναι πάντα στο ποδόσφαιρο και παρακολουθώ συνέχεια τα τεκταινόμενα. Το Καρπενήσι είναι πανέμορφο και το καλοκαίρι και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις ειδικά αυτή την εποχή που είναι και αρκετές ομάδες εδώ.Λόγω της πανδημίας πλέον οι ομάδες στην Ελλάδα προτιμούν τα αθλητικά κέντρα της χώρας μας τα οποία δεν υποκλίνονται σε τίποτα του εξωτερικού.Έχω εικόνα γιατί έχω ακολουθήσει αρκετές προετοιμασίες με τον Παναθηναϊκό αλλά και την εθνική ομάδα.

Η σχέση σας με τις ομάδες που είναι εδώ ποια είναι;
Έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια σε επαγγελματικά επίπεδα και στις δυο ομάδες και συνδετικός κρίκος είναι ο Αλέκος Κουκάς ένας άνθρωπος που είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρώτα για το ήθος του και την αυταπάρνηση και την αγάπη του για τις ομάδες.Έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια στη Μύκονο που την παρακολουθώ στενά μεν την συνένωση των ομάδων του νησιού.Δουλεύουν επαγγελματικά και ο χρόνος μετράει πάντα υπέρ τους.Το ίδιο βλέπω ότι γίνεται και στον Αήττητο Σπάτων που τα παιδιά δουλεύουν επαγγελματικά.

Σε βλέπουμε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και σε ακούμε στην ΕΡΑΣΠΟΡ.Φέτος ήταν μια σπουδαία χρονιά για σένα γιατί πήρες το κορυφαίο βραβείο δημοσιογραφίας το βραβείο Μποτση.

Η ΕΡΤ είναι το σπίτι μας, φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια παρουσίας στην δημόσια ραδιοτηλεόραση και αυτό συνοδεύτηκε από ένα βραβείο Μποτση κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο και υπερήφανο μετά από τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ.Ήταν τιμή αυτή η βράβευση για μένα και μου δίνει δύναμη για καλύτερα πράγματα στο μέλλον.