Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Με τον Ευρυτάνα Πανόπουλο άρχισε προετοιμασία ο Λαρισαϊκός

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου  η πρώτη συγκέντρωση/προπόνηση των παιχτών της ομάδος του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου (Γ΄ ΕΠΣ Αθηνών) εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές (24 τον αριθμό) και περιμένουμε ακόμη ο παιδιά που απουσιάζουν λόγω διακοπών.

Μίλησε ο Eυρυτάνας προπονητής με καταγωγή από τις Κορυσχάδες και παλαιός ποδοσφαιριστής των Αγράφων που ανέλαβε την ομάδα του Ιανουάριο, κάνοντας έξαιρετική δουλειά Γιώργος Πανόπουλος που παρουσίασε και τους άμεσους συνεργάτες του. Τον Σταύρο Τσιάλα (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον Βολοντιμίρ Σνιγκούρ σε ένα διπλό ρόλο. Αυτόν του ποδοσφαιριστή και του προπονητή φυσικής κατάστασης. Από την διοίκηση παρέστησαν ο πρόεδρος Ανδρέας Βλάχος και ο γενικός αρχηγός Τάκης Πουλίτσης.Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι νέοι παίχτες προμηθεύτηκαν αθλητικό υλικό και στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Πηγή: pamebala.gr