Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Α.Ο. Τρίκαλα

 

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το Καρπενήσι ταξίδεψε σήμερα το πρωί(17/8) ο Α.Ο. Τρίκαλα όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι κυανέρυθροι δεν ανακοίνωσαν την αποστολή που θα διαμείνει στο Avaris καθώς ανάλογα την κατηγορία αναμένονται προσθαφαιρέσεις ενώ όσοι δεν καταφέρουν να πείσουν τον Απόστολο Χαραλαμπίδη δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπως Φήκη & Μετέωρα.
Σύμφωνα πάντως με τα όσα είδαμε στις τελευταίες προπονήσεις στο Καρπενήσι αναμένεται να βρεθούν οι Γιακουμής και Γκάρας και λογικά οι Ψωμιάδης συν ένας νεαρός γκολκίπερ από την Αλβανία που θα δουλέψουν με τον κ. Παγανιά και οι Νιάρος, Διαμαντόπουλος, Σουλιώτης, Ντιαλόσι, Κατσαντώνης, ο νεαρός Ντάνας (δεξί μπακ) και Χατζηκωνσταντίνου, οι Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Πιαστόπουλος, Πέλκας (δεν αποκλείεται να επιστρέψει η Λαμία με νέα βελτιωμένη πρόταση), Λαζαρίδης, Ευθυμίου, Λαμπίρης, Ελευθεριάδης, Ποζατζίδης, Στεφανίδης, Λίτσιος και Σταματής.
Ερωτηματικό υπάρχει για το αν θα είναι στην αποστολή οι νεαροί Νικλητσιώτης, Αλεξανδρής, Δρόσος, Γκοβίνας αλλά και ο Γραμματικός.
Η αποστολή θα επιστρέψει στα Τρίκαλα μετά από 9 ημέρες ενώ στις 23 Αυγούστου ο ΑΟΤ θα δώσει δυνατό φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Πηγή: goaltrikala.gr