Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Βόλου

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο ΕΑΚ. Μετά την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, ενώ σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου η αποστολή αναχώρησε για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με διαμονή στο Casa Di Neve έως τις 26/8.

Στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» 20 ποδοσφαιριστές  και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Αγρόδημος, Στάθης Βασιλούδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Ζιάκας, Λόρι Κέρη, Κλεβί Κόλα, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Λαδάς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Τάσος Μαρούδας, Ανέστης Μαστακούλης, Ιάσων Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακώστας, Πανταλής Ριζογιάννης, Δημήτρης Τσελεπίδης, Κώστας Κάβουρας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Στάθης Ρόκας.

Ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο αναμένεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στη συνέχεια με την ομάδα. Επίσης, απουσίασε δικαιολογημένα ο Θωμάς Γραικός.

Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), Μπάμπης Μπακαρός (προπονητής τερματοφυλάκων), Φάνης Τζατζάκης (γυμναστής). Τεχνικός διευθυντής ο Θωμάς Μακρής, γενικός αρχηγός ο Λευτέρης Τασιόπουλος, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, διευθυντής των γραφείων ο Μίλτος Μαργαρός, οδηγοί της ομάδας οι Απόστολος Έξαρχος και Σπύρος Σουφλάρης, ενώ η Αλίκη Φωτιάδου είναι η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.

Πηγή: goalpost.gr