Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Με το βάρος στους νέους άρχισε προετοιμασία ο Αίολος

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 πραγματοποίησε ο Αίολος τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Η «πρώτη» έγινε υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Γιαννίτσαρη και με παρουσία του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία έκανε την αρχή στις προετοιμασίες των ομάδων της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίχτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια, παρουσία του Προέδρου Κώστα Σιταρά και του Γενικού Γραμματέα Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου. Διεξήχθη η καθιερωμένη ομιλία από τους διοικούντες και τον κ. Γιαννίτσαρη, καθώς και η διανομή του αθλητικού υλικού. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν στα αποδυτήρια από ζυγομέτρηση, υψομέτρηση και θερμομέτρηση.

Οι παίχτες που βρέθηκαν στην «πρώτη» ήταν οι εξής περυσινοί: Αλέξανδρος Τόλης, Αποστόλης Φούκας, Παναγιώτης Μάρκης, Παντελής Γιαννιώτης, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, Σταύρος Σκαρμούτσος, Γιώργος Μπακογεώργος, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Πιστιόλης, καθώς και οι: Κώστας Μπακόλας (Άγραφα), Άρης Ρέπας (ΠΑΟΚ), Κώστας Γυφτομήτρος (Ακαδημία) και Χριστόδουλος Μισύρης (Ποταμιά).

Την περυσινή χρονιά η ιστορική ομάδα του Προφήτη Ηλία με αρκετά νεανικό στοιχείο τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παράλληλα έφτασε έως τον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας τον από την Ποταμιά μετά από κλήρωση. Θα κινηθεί και φέτος στο ίδιο «μοτίβο», δίνοντας έμφαση στα νεά παιδιά.

 

Ο πρώτος αντίπαλος

Ο Αίολος θα αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου το διήμερο 3 και 4/10 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Με Γιαννίτσαρη η προπόνηση

Τους ποδοσφαιριστές προπόνησε ο Χρήστος Γιαννίτσαρης, που είναι και εκ των τεχνικών της ακαδημίας του συλλόγου. Πέρυσι ο κ. Γιαννίτσαρης είχε με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του προπονητή τερματοφύλακων στην Ποταμιά.

Η διοίκηση του Αιόλου δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα για την περίοδο 2020-2021.

Τις προηγούμενες δυο σαιζόν(2018-2019& 2019-2020) τον σύλλογο καθοδήγησε ο Κώστας Γουλέτας, ενώ πέρυσι είχε ως βοηθό τον Γιάννη Χάσκο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γουλέτας δεν θα μπορέσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αναλάβει και φέτος την ανδρική ομάδα και αναμένεται ο κ. Γιαννίτσαρης να έχει τον ρόλο του πρώτου προπονητή. 

 

 

Διοικητική παρουσία

Στην προπόνηση βρέθηκαν ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς και ο Γενικός Γραμματέας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του συλλόγου, καθώς και ο πιστός φίλος του Αιόλου Σταύρος Μαντής.

 

Έμφαση στις ακαδημίες

Ο Αίολος δημιούργησε μάλιστα πρόσφατα ακαδημία ποδοσφαίρου, η οποία εντάχτηκε στο δίκτυο των σχολών του Παναθηναικού. Οι προπονήσεις της ακαδημίας ξεκινούν την Πέμπτη 27 Αυγούστου. Προπονητές της είναι οι: Κώστας Γουλέτας και Χρήστος Γιαννίτσαρης.

 











Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος, aiolosfc.gr