Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με Τσιώλη στο «τιμόνι» ο Αήττητος Σπάτων

Η ομάδα του Αήττητου Σπατών επέλεξε το Καρπενήσι για προετοιμασία(6-14 Αυγούστου) εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Διαμένει στο Montana και προπονείται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ευρυτανικής καταγωγής Βαγγέλης Τσιώλης, που κατάφερε επί των ημερών του να «αναμορφώσει» την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, ο οποίος έφτασε στην 5η θέση του περυσινού 6ου Ομίλου. Τα Σπάτα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και με τον Αλέκο Κουκά στο διοικητικό «τιμόνι» θα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, συμμετέχοντας με αρκετά νεανικό ρόστερ στην κατηγορία.  Είναι μια ομάδα γνώριμη στους Ευρυτάνες, καθώς έχει πραγματοποιήσει και κατά το παρελθόν προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αήττητος Σπάτων είναι Ελληνικός ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τα Σπάτα Αττικής. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1947, έχει χρώματα το πράσινο και το λευκό και έμβλημα το αμπέλι. Διαθέτει τμήμα ποδοσφαίρου και ανήκει στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε σωματείο της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», με χωρητικότητα 1.500 θεατών.

Έχει παρουσία στα πρωταθλήματα της Δ' Εθνικής και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας σαν Π.Α.Ε. και με την επαγγελματική επωνυμία ΠΑΕ Α.Π.Ο. Αήττητος Σπάτων, έχοντας τότε διοικητικό "ηγέτη" τον Νίκο Κατσιγιάννη. Bασικός χρηματοδότης του συλλόγου είναι ο Αλέκος Κουκάς.

 

Επιστροφή στο Καρπενήσι

Μετά από δυο χρόνια ο Αήττητος επιστρέφει στο Καρπενήσι για προετοιμασία, στο οποίο προπονήθηκε για τελευταία φορά το 2018, διαμένοντας τότε στο Avaris. Μάλιστα τη σαιζόν 1998-1999 υπήρξε αντίπαλος του Βελουχίου και του Εύρυτου Λαγκαδιάς στη Γ΄ Εθνική. Να τονιστεί πως στον Αήττητο έχει αγωνιστεί και έχει υπάρξει βοηθός προπονητή ο καταγόμενος από τα Σπάτα προπονητής του Αιόλου Κώστας Γουλέτας, που εργάζεται στο Montana, ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει ο Αήττητος.

 

Τα αποκτήματα

Στον Αήττητο έχουν ενταχτεί έως τώρα οι:  Αλέξανδρος Καμπούρης(Αμυντικός), Γιώργος Κατσέρης(Επιθετικός), Χαράλαμπος Τσουλφάς(Τερματοφύλακας), Ορέστης Ασλάνι(Μεσοαμυντικός), Θανάσης Δαχτυλίδης(Μέσος), Στέλιος Σερεπάς(Επιθετικός), Κώστας Ελευθεριάδης(Μέσος)

Ανανέωσαν οι: Αρης Ντουσάϊ, Ντένις Χιλάϊ, Χρήστος Ράγια, Κωνσταντίνος Στυλιανόπουλος, Αντριάνο Πρέντι,  Μάριος Τζανουλίνος, Άρης Πρέντι, Παναγιώτης Πλαβούκος, Γρηγόρης Στεφανίδης, Βασίλης Ταμπάκης και Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου.


 

Βαγγέλης Τσιώλης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προπονεί τον Αήττητο Σπάτων ο Βαγγέλης Τσιώλης, καθώς η ομάδα επί των ημερών του πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αναλαμβάνοντας την ομάδα ταπό την 6η αγωνιστική, όταν και είχε μόνο μια νίκη. Αντικατέτησε τον Μάρκο Στεφανίδη. Ο 39χρονος Ευρυτανικής καταγωγής προπονητής αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο καταγωγής του συνεχώς, όπως και ο πατέρας του Σάκης, που ανέλαβε πρόσφατα τον ΝΠΣ Βόλος. Ο κ. Τσιώλης εργάστηκε  προηγουμένως στον Α.Ο. Ατλαντίς, έχει πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Ξάνθη και την Κέρκυρα ως βοηθός προπονητή και αναλυτής αντιπάλου, ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος της ακαδημίας του Εθνικού Καρδίτσας και του Αιόλου Γλυφάδας.

Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Πανηλειακού, του Πανιωνίου, της Καλλιθέας, του Θρασύβουλου, του Αγίου Δημητρίου και της Ηλιούπολης, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική ελπίδων.

Στο τεχνικό τιμ συνεχίζουν και οι: Γιώργος Γκιόκας (Γυμναστής) και Βασίλης Παπαδόπουλος (Προπονητής τερματοφυλάκων). Το πόστο του φυσιοθεραπευτή έχει ο Δημήτρης Παντούσης. Γενικός αρχηγός του συλλόγου είναι ο ικανότατος Γιάννης Τζανόπουλος, ενώ δίπλα στην ομάδα βρίσκεται επί σειρά ετών ο Μάκης Ράπτης, πρώην Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αήττητου.

 

 

Ένα φιλικό

Τα Σπάτα θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 10 Αυγούστου σε φιλικό παιχνίδι την Α.Ε. Μυκόνου. Μετά το Καρπενήσι έχουν «κλειστεί» φιλικά με Βόλο(Την ημέρα της αναχώρησης), Αρτέμιδα Κορυδαλλού, Θύελλα Ραφήνας, Αστέρα Βάρης, ΑΕΚ(Κ20), Αστέρα Ζωγράφου, ΠΑΟ Ρούφ και Αιγάλεω εν όψει της πρώτης σέντρας της Γ΄ Εθνικής, που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η προετοιμασία άρχισε στις 30 Ιουλίου στο γήπεδο των Σπάτων.


 

Πολύ καλή πορεία

Ο Αήττητος ήταν 5ος στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 35 βαθμούς(10 νίκες-5 ισοπαλίες-6 ήττες και τέρματα 26-21). Την άνοδο από αυτόν τον όμιλο κατέκτησε η Ρόδος.  Στο τελευταίο επίσημο ματς που έγινε στις 1 Μαρτίου(0-0 με το Ύπατο) έπαιξαν οι: Στεφανίδης , Γραμμάτικας, Γερόλυμος, Στυλιανόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Τζανουλίνος, Ταμπάκης, Ντουσάι (79′ Χουσελάς), Πρέντι Αν.(51′ Πλαβούκος), Πρέντι Αρ., Χιλάι (57′ Δρίτσας, 88′ Αντζέλι).


 

Χρηματοδότης ο Κουκάς

Ο Αλέκος Κουκάς, «αφεντικό» και της Α.Ε. Μυκόνου είναι ο βασικός χρηματοδότης του Αήττητου, καταφέρνοντας να δημιουργήσει από πέρυσι ένα εξαιρετικό σύνολο με χαμηλό μπάτζετ.