Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

«Πάτησε» Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα








Για το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Κυριακής η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία, ενόψει της επιστροφής της στη Super League από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου με διαμονή στο Hotel Avaris

Σε αυτό το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των Ηπειρωτών εντάσσονται οι Μανώλης Σάλιακας και ο Γιάννης Ρίζος που είναι νέα μεταγραφή της Κ19 από τον Ατρόμητο.

Στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το Καρπενήσι βρίσκονται οι ακόλουθοι 25 ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Μπότσαρης, Καρτάλης, Παμλίδης, Κάστρο, Κριζμάν, Λώλης, Πανουργιάς, Ναουμέτς, Λιάσος, Πήλιος, Σάλιακας, Οικονομόπουλος, Λεό, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Σιόντης, Παντελάκης, Νικολιάς, Ξύδας, Ζιούλης, Γώγος, Βασιλάκης και Ρίζος. Λόγω προβλήματος με το λεωφορείο οι Ηπειρώτες, που είναι «νεοφώτιστοι» στη Super League 1 έφτασαν αργά το μεσημέρι της Κυριακής(2/8) στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και η πρώτη τους προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους θα γίνει το πρωί της Δευτέρας και ώρα 08:30 στις εγκαταστάσεις του Avaris. Ο ΠΑΣ επέλεξε το Καρπενήσι και το εν λόγω ξενοδοχείο για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Πηγή: sport24.gr