Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Η απονομή στην κυπελλούχο Ευρυτανίας Ποταμιά (Φωτορεπορτάζ)

Πριν την έναρξη του φιλικού της Ποταμιάς με τη Μύκονο διεξήχθη η απονομή του κυπέλλου Ευρυτανίας, περιόδου 2019-2020. Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου για 3η φορά στην ιστορία της, με τον τίτλο να κρίνεται στα χαρτιά, χωρίς τελικό απέναντι στον Αίολο μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τη διακοπή όλων των διοργανώσεων λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιώργο Παπαντζίμα παρέδωσαν το τρόπαιο στους αρχηγούς των Μεγαλοχωριτών Γιώργο Φαρμάκη, Κώστα Γιαννακόπουλο και Κώστα Μαντζιούτα, αφού προηγουμένως δόθηκαν στους κυπελλούχους τα μετάλλια.

Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Ηλίας Γκαλιμάνης, Γιάννης Μαντζιούτας και Δημήτρης Αθανασόπουλος(Είχε πέρυσι τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην Ποταμιά), καθώς και ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας.

Παρόντες από πλευράς διοίκησης της Ποταμιάς ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νάσιος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Γκορόγιας και ο Αντιπρόεδρος Λάμπρος Φλωράκης, που κατέκτησε το τρόπαιο ως ποδοσφαιριστής.  Η ομάδα της Μυκόνου από την πλευρά της συνέχαρη την Ποταμιά, χειροκροτώντας τους αντιπάλους της. Nα τονιστεί πως κατά την απονομή τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα από πλευράς της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που φρόντισαν για αυτό.

 




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος