Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Στις 28 Αυγούστου τα Stereabasket Awards!

 

Τα Stereabasket Awards αποτελούν πλέον θεσμό για το μπάσκετ της Περιφέρειας και όχι μόνο, καθώς για 4η χρονιά βραβεύουμε και τιμούμε τους κορυφαίους!

 

Η φετινή γιορτή του μπάσκετ αλλάζει…έδρα και θα γίνει στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ., σε ένα πολύ όμορφο χώρο μεγάλης χωρητικότητας, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα συνωστισμού και τηρώντας ασφαλώς τους υγειονομικούς κανόνες.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν όλοι όσοι επιλέχθηκαν από εσάς μέσα από τη διαδικασία των ψηφοφοριών της ιστοσελίδας αλλά και των e-mails για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ.

Τα προηγούμενα 3 χρόνια στα Stereabasket Awards μας έκαναν την τιμή και βρέθηκαν μαζί μας μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Αντώνης Φώτσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Παπανικολάου, σύσσωμη η Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών, οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής, Δημήτρης Καρύδας, ο εν ενεργεία διαιτητής Euroleague Σπύρος Γκόντας, ο Χαλκιδέος προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου, οι ομάδες της δεκαετίας ’80 Χαλκίδας-Θήβας κ.α!

Τα ονόματα των επίσημων προσκεκλημένων που θα βρεθούν στη φετινή εκδήλωση των Stereabasket Awards θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες μέρες!