Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Παναιτωλικός-Λαμία 1-1

Φιλική ισοπαλία στο Καρπενήσι για Παναιτωλικό και Λαμία, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο πρώτο τους παιχνίδι για τη σαιζόν.

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6, ενώ δεν απουσίασε η ένταση στο φινάλε της.

Ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με πολύ ωραία προσπάθεια του Ντάλσιο, ενώ ήταν αρκετά θετικός σε αυτό το διάστημα, παίρνοντας ηνία το διάστημα 25΄-45΄.

Η Λαμία του Γιώργου Πετράκη στο πρώτο της «τεστ» είχε καλή απόδοση και έφτασε στην ισοφάριση στην επανάληψη με αυτογκόλ του Φρεντερίκο Ντουάρτε, μπαίνοντας πιο δυνατά στο γήπεδο με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Οι Αγρινιώτες δίνουν νέο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι την Κυριακή 23/8 απέναντι στα Τρίκαλα, ενώ η Λαμία επέστρεψε στη βάση της την Τετάρτη 20 Αυγούστου, ύστερα από δεκαήμερη προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

 

Φιλικό Super League 1

Λαμία και Παναιτωλικός έδωσαν το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι. Πρόκειται για το μοναδικό ματς ομάδων της Super League 1 που έγινε φέτος στο Καρπενήσι. Οι δυο ομάδες διέμειναν στο Montana.

 

Παρουσία Κωστούλα

Το φιλικό παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, ο Πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης και ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης. 

 

 

Έπαιξε ο Ζιούλης

Από πλευράς Λαμίας χρόνο συμμετοχής πήρε στην επανάληψη ο Άγγελος Ζιούλης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε πρόσφατα στην προετοιμασία της Λαμίας, ενώ είχε προπονηθεί στο Καρπενήσι πριν λίγες ημέρες και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Χωρίς τους φίλους τους

Το παιχνίδι έγινε χωρίς φιλάθλους των δυο ομάδων από τη Λαμία και το Αγρίνιο. Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Α΄ Μέρος

 

Προβάδισμα με Ντάλσιο

 

Τα «καναρίνια» πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Ντάλσιο (Φωτογραφία) εκτός περιοχής. Ακυρώθηκε γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη ως οφσάιντ από τον α΄ βοηθό κ. Κολοκώτσιο και ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Δυο φορές απείλησε από πλευράς Παναιτωλικού ο δραστήριος Νικολάς Ματσόλα.

 

Το γκολ

37΄: Ο Ντάλσιο με πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

 

Β΄ Μέρος

 

«Απάντησε» με αυτογκόλ

 

Οι Λαμιώτες ισοφάρισαν στο 51΄ με αυτογκόλ του Φρεντερίκο Ντουάρτε (Φωτογραφία), μετά τη σέντρα του νεαρού Κώστα Νικολόπουλου. Οι Φθιωτοί είχαν σημαντική ευκαιρία αργότερα με τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα, την προσπάθεια του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, καθώς και με τον Λαζάρ Ρόμανιτς, που σούταρε άουτ..

 

«Λατίν» ένταση

Αποβλήθηκαν στο 85΄ από τον ρέφερι Δημήτρη Κουρλό ο Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο της Λαμίας και ο Αργεντινός Χαβιέρ Μεντόσα του Παναιτωλικού. Οι δυο παίχτες ήρθαν στα χέρια, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου στον δεύτερο. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, για να κατευνάσουν τα πνεύματα.



 

 

Το γκολ

51΄: Ο Νικολόπουλος σέντραρε από δεξιά μετά από συνδυασμό του με τον Τσούκαλο και ο Ντουάρτε στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ, κάνοντας το 1-1.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ(67΄ Καλαντζής), Μαλής(67΄ Σιέστεντ), Κωνσταντόπουλος(85΄ Σκόνδρας Σ.), Ντουάρτε(82΄ Σκιαδάς), Περέιρα(46΄ Παρράς), Λιάβας(59΄ Τσιγγάρας), Ντάλσιο(59΄ Ταχάρ), Μάζουρεκ(67΄ Άλβαρες), Ντίας(67΄ Μπελεβώνης), Αριγίμπι(59΄ Μεντόσα), Ματσόλα(67΄ Καββαδίας)

 

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Μπαχανάκ, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Προβυδάκης, Βασιλόγιαννης, Τρόμπουλος, Μπουλούλης, Μπλάνκο, Κωστίκα, Καραμάνος

Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Ζιούλης, Σαραμαντάς, Σκόνδρας Ι., Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Νιάσε, Τσούκαλος, Νικολόπουλος

 

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, lamiasports.com