Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Επιλέχτηκαν για αξιολόγηση πέντε ποδοσφαιριστές από το δίκτυο σχολών PSS στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση εξέδωσε το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού-PSS, στο οποίο είναι ενταγμένη η νέα ακαδημία του Αίολου. Την ανακοίνωση υπογράφει ο Κώστας Αλάσσας, διευθυντής της  SPORTteam  και του PAOSOCCERSCHOOLS.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των επιλογών αθλητών που έγιναν στο Μουζάκι πέντε αθλητές που ανήκουν στην Ακαδημία Καρπενήσι 2002 και συμμετείχαν στο τριήμερο καμπ του Αιόλου σε συνεργασία με το δίκτυο σχολών PSS και προπονήθηκαν 10 ημέρες από τους προπονητές της ακαδημίας του Αιόλου αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις από το Δίκτυο Σχολών PSS στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι αθλητές Ναπολεών Μουρτογιάννης, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Θοδωρής Παπαροιδάμης, Βασίλης Μουρτογιάννης και Θεοδόσης Μπαρμπούτης θα καλεστούν από τον υπεύθυνο της ακαδημίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,ώστε να προπονηθούν και να αξιολογηθούν.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των επιλογών αθλητών από τις μικτές ομάδες του Δικτύου Σχολών PSS όλης της επικράτειας, αλλά και κατά τη διάρκεια των Εκπαιδευτικών CAMP και αξιολόγησης στο ΜΟΥΖΑΚΙ τα οποία διοργάνωσε η εταιρία μας υπό την αιγίδα του Δικτύου Σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Οι παρακάτω αθλητές( Μουρτογιάννης Ναπολέων 2009 ,Γυφτομήτρος Κωνσταντίνος 2007 , Παπαροιδάμης Θοδωρής 2008, Μουρτογιάννης Βασίλης 2009,Μπαρμπούτης Θεοδόσιος ) που ανήκουν στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002, συμμετείχαν αρχικά στο 3 ήμερο Camp που διοργανώθηκε από την ομάδα μας Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ σε συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών PSS κατόπιν εκπαιδευτήκαν και προπονήθηκαν για 10 ημέρες από τους προπονητές της ομάδας σας (Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ),αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις από το Δίκτυο Σχολών PSS στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .

Οι αθλητές θα καλεστούν από τον υπεύθυνο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ,ώστε να προπονηθούν και να αξιολογηθούν. Το χρονικό διάστημα της διαδικασίας θα οριστεί από τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών κο ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΜΙΟ .

Η εταιρεία SPORTteam ως υπεύθυνη λειτουργίας του Δικτύου Σχολών με την πρόταση στην ΠΑΕ για αθλητές που ξεχώρισαν κατόπιν όλων των διαδικασιών, ολοκλήρωσε την εντολή που είχε λάβει ώστε για την χρονική περίοδο 2019-2020 ,να προτείνει αθλητές του δικτύου για να αξιολογηθούν από τους υπευθύνους των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ της ΠΑΕ.

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία και εν μέσω πανδημίας, το πλάνο μας από την πρώτη χρονιά , για δημιουργία του μηχανισμού αξιολόγησης αθλητών δικτύου ,που για πολλούς φάνταζε αδύνατον να πραγματοποιηθεί.

- Δημιουργήσαμε τέσσερις μικτές ομάδες δικτύου σε αντίστοιχες περιφέρειες με συμμετοχή 240 αθλητών

- Επισκεφθήκαμε όλες τις σχολές και πραγματοποιήσαμε προπονήσεις και scouting

- Οργανώσαμε 14 OPEN DAY ανοικτών προπονήσεων και αξιολόγησης αθλητών σε αντίστοιχες σχολές της ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΠΑΡΧΙΑΣ με συμμετοχή περίπου 1500 αθλητών

- Ένα τετραήμερο τουρνουά των σχολών στην ΑΘΗΝΑ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με συμμετοχή 450 αθλητών

- Οργανώσαμε δοκιμαστικά αθλητών στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με συμμετοχή 320 αθλητών

- 16 τριήμερα αθλητικά Camp σε αντίστοιχες σχολές του Δικτύου αλλά και υποψήφιες για ένταξη σχολές με συμμετοχή περίπου 900 αθλητών

- Τελική επιλογή αθλητών και αξιολόγηση στο ΜΟΥΖΑΚΙ με συμμετοχή 187 αθλητών.

- Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά την πλατφόρμα αξιολόγησης αθλητών δικτύου

Μία χρονιά που για τρεις μήνες δεν είχαμε δράση κατορθώσαμε να δούμε εκατοντάδες αθλητές. Η ικανοποίηση είναι ότι βάλαμε τις βάσεις για τη δομή λειτουργίας της επόμενης χρονιάς. Ο σκοπός μας ήταν μέσα από το δίκτυο σχολών να δημιουργήσουμε τον μηχανισμό ώστε να ‘’ φιλτράρουμε ‘’ πολλές φορές και σε τακτά διαστήματα τους αθλητές

Ο στόχος ήταν το Δίκτυο Σχολών PSS , να δημιουργήσει όλη την υποδομή λειτουργίας και εκπαίδευσης , ώστε αθλητές μας μέσω της διαδικασίας που έχουμε δομήσει να χτυπάνε με αξιώσεις την πόρτα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας στην ΠΑΕ και να γίνουν μέλη των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη φετινή συνεργασία. Τα καλύτερα έρχονται.

Με εκτίμηση,

για το Δίκτυο Σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ -PSS

Κώστας Αλάσσας -

Γενικός Διευθυντής

SPORTteam - PAOSOCCERSCHOOLS