Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τα δεδομένα για την προετοιμασία του Παναθηναϊκoύ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει ξανά με σοβαρές πιθανότητες το Πήλιο, ενώ η Σλοβενία φαίνεται πλέον να είναι η εναλλακτική, σε ό,τι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Η κατάσταση είναι τόσο ρευστή στο ποδόσφαιρο, που το μόνο που γνωρίζουν τώρα στον Παναθηναϊκό είναι ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 19 του μήνα.

Η πρετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει μετά τις 10 Αυγούστου και φαβορί είναι ξανά το Πήλιο, ενώ εναλλακτική είναι πλέον η Σλοβενία. Τίποτα φυσικά δεν είναι οριστικό. Από μέρα σε μέρα τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν, αλλά τώρα το αθλητικό κέντρο στο Πήλιο είναι ξανά το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Η Πολωνία φαίνεται να εγκαταλείπεται και το ίδιο και η Αυστρία, ενώ η Ολλανδία είχε βγει νωρίς εκτός κάδρου.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή η κατάσταση, σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό, είναι ελεγχόμενη. Στη Σλοβενία οι κλιματικές συνθήκες ευνοούν την προετοιμασία, περισσότερο από τη χώρα μας, ωστόσο, στη γειτονική Σερβία υπάρχουν αρκετά κρούσματα κι αυτό βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Να σημειωθεί ότι έχει εξεταστεί και το Καρπενήσι, όμως, εντός συνόρων είναι δεύτερη επιλογή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι τοπικοί φορείς στο Πήλιο έχουν προσεγγίσει το «τριφύλλι» κι άλλους συλλόγους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί την προετοιμασία τους, κάνοντας προσφορές και φυσικά σε μία προσπάθεια να τονώσουν τις επιχειρήσεις στην περιοχή, αφού η παρουσία του Παναθηναϊκού θα προσελκύσει κόσμο, που και θα μπορεί να δει την ομάδα του και παράλληλα ν' απολαύσει τις ομορφιές στο Πήλιο και τις παραλίες του.  

Πηγή: onsports.gr