Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Το πρώτο συμβούλιο του Καρπενήσι Futsal
To πενταμελές συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής που καλείται να πάει το Καρπενήσι Futsal στην Α΄ Εθνική είναι γεγονός και απαρτίζεται με νέα άτομα που έχουν όρεξη  και τεχνογνωσία, για να οδηγήσουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Μία χρονία η οποία θα είναι ορόσημο μιας και τα πρώτα περσινα δείγματα οργάνωσης και δυναμικής εντός και εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν ενθαρρυντικά.

 Αναλυτικά η διοικούσα επιτροπή απαρτίζεται από τους ακόλουθους:

Προεδρος : Nίκος Κωστής

Ο 40χρονος Νίκος Κωστής είναι γνωστός στην κοινωνία του Καρπενησίου, μιας και πρωταγωνιστεί επι σειρά ετών σε οτιδήποτε αθλητικό στον νομό μας. Μέλος της ομάδας του ΑΠΟΚ επί σειρά ετών. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού εντος και εκτός νομού, έχει βοηθήσει αρκετά με ενέργειες στο παρελθόν, ώστε να δημιουργηθούν πανελλήνια τουρνουά ποδοσφαίρου στο Καρπενήσι.  Ηταν ο «εμπνευστής» και πρωτεργάτης για την ιδρυση του Καρπενήσι Futsal και βοηθησε την περσινή χρονιά οικονομικά και οργανωτικά, όντας ποδοσφαιρικά και ο πρώτος αρχηγός της.

 Αντιπρόεδρος : Kωστόπουλος Βασίλειος


Ο 40χρονος Βασίλης Κωστόπουλος μεγάλωσε στο Καρπενήσι (Με καταγωγή απ την Ανατολική Φραγκίστα), έφυγε στα 18 του χρόνια για σπουδές στην Ελλάδα και εν συνεχεία στο εξωτερικό. Στέλεχος Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων επί σειρά ετών σε κομβικές θέσεις με ουσιαστικές γνωριμίες στον επαγγελματικό αθλητισμό και μή . Ο Βασίλης Κωστόπουλος βοηθάει χρόνια ανιδιοτελώς την Ευρυτανία με ενέργειες σε αρκετούς τομείς και ειδικά τις αθλητικές της Ομάδες . Οραματιστής του Πανελλήνιου FIBA  3on3 Mountainball στο Καρπενησι δεν θα μπορούσε να μην ήταν βασικό στέλεχος στο νέο αυτο ξεκίνημα της πόλης που αγαπάει . Υπήρξε ποδοσφαιριστής αρκετών σωματείων της Ευρυτανίας και της Αθήνας.

 Γενικός  Γραμματέας : Δημητριος Κολλημένος


Ο 29χρονος Δημήτρης Κολλημένος είναι αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρπενησίου. Παρών σε όλες τις αθλητικές δράσεις του νομού επί σειρά ετών και από αρκετά διαφορετικά πόστα. Είναι καθηγητής φιλολογικών μαθημάτων, αθλητικός συντάκτης και μάστερ εκπαίδευσης ενηλίκων, έχοντας πλούσια ανιδιοτελή δράση στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό

 Ταμίας: Κωστής Αλαφροπάτης


 Ο 35χρονος Κωστής Αλαφροπάτης είναι ένας από τους πιο δραστήριους, νέους και επιτυχημένους επιχειρηματίες της περιοχής του Καρπενησίου στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης με όραμα και ιδέες. Προσφέρει σημαντικά στην ομάδα οικονομικά και αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της την περυσινή χρονιά, ενώ έχει αγωνιστεί σε σωματεία της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας.

 Μέλος: Κώστας Κονιαβίτης


 Ο 41χρονος Κώστας Κονιαβίτης είναι από τα ενεργά μέλη της κοινωνίας του Καρπενησίου και του αθλητισμού. Ήταν ο περυσινός εξωαγωνιστικός «κρίκος», έχοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Υπήρξε ποδοσφαιριστής αρκετών σωματείων της Ευρυτανίας, ενώ είναι Πρόεδρος του επιτυχημένου συλλόγου πολεμικών τεχνών Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας. Αποτελεί αντιπρόσωπο γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας στον νομό Ευρυτανίας.

 Νομικός σύμβουλος: Αλέξανδρος Οικονόμου


Ο 37χρονος Αλέξανδρος Οικονόμου είναι ο νομικός σύμβουλος του Καρπενήσι Futsal, έχοντας αναλάβει όλο το γραφειοκρατικό κομμάτι για τη δημιουργία καταστατικού εθελοντικά χάρης τις γνώσεις, τη μόρφωση και τη διάθεση του για προσφορά. Είναι δικηγόρος στην Αθήνα και επί σειρά ετών μέλος ομάδων της Ευρυτανίας με τελευταιά την ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων, καθώς και του Καρπενήσι Futsal.


Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παναγιώτης Καραγιάννης


 Ο 19χρονος Πάναγιώτης Καραγιάννης είναι ο υπεύθυνος social media και επικοινωνίας της νεοσύστατης ομάδας μας. Ο Πάναγιώτης, φοιτητής στην Αθήνα βρέθηκε πέρυσι δίπλα σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας και όχι μόνο, προσφέροντας γνώσεις και ενθουσιασμό. Έχει υπάρξει αθλητής της Π.Α.Κ. και άλλων συλλόγων της περιοχης.

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ