Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Στη Γ΄ Εθνική με την ΑΕΝ ο Χρυσαφόπουλος



Την προσπάθεια της Νεάπολης στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής θα ενισχύσει ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες. Η Α.Ε.Ν. αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α΄ ΕΠΣ Λασιθίου.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Καρπενήσι ανανέωσε τη συνεργασία με την ΑΕΝ. Σε επίπεδο Γ' Εθνικής έχει αγωνιστεί σε Οπούντιο Μαρτίνου και Φωκικό, ενώ έχει παίξει στη Δ' Εθνική με τον Αίολο Καρπενησίου. Για μισή σεζόν (το β' μισό 2018-2019) βρέθηκε και στη Football League χωρίς επίσημη συμμετοχή όμως με τον Αιγινιακό. Εχει φορέσει ακόμη τη φανέλα των ομάδων Νέων της Λαμίας σε Football League και Super League. Το καλοκαίρι του 2018 με αφορμή την παρουσία ΟΦΗ (αρχικά) και του (τότε) ΑΟΧ/Κισσαμικού (στη συνέχεια) στο Καρπενήσι συμμετείχε σε προπονήσεις τους, ενώ έπαιξε και στο φιλικό της χανιώτικης ομάδας με τη Στυλίδα. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΝ αναφέρει τα εξής:

Μαζί μας στη νέα μας προσπάθεια στη Γ' Εθνική και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος για τον οποίο δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και η ποιότητά του και η αξία του είναι δεδομένη. Κώστα σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε πάνω απ' όλα υγεία, μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας... Ο Κώστας πήρε σειρά στις ανανεώσεις μετά τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΖΑΝΤΑΛΗ και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

Πηγη: www.athlitiko.gr