Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Στον ΠΑΟΚ Κοκκίνου ο φορ Κώστας Ρούσσης

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκίνου, καθώς απέκτησε τον Κώστα Ρούσση, παλαιό ποδοσφαιριστή του Αιόλου.

Την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» έρριξε ο Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Κοκκίνου έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο στράϊκερ Κώστα Ρούσση ο οποίος θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο και πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος στη Βοιωτία Ζήση Κωνσταντίνου. Ο Κώστας Ρούσσης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Φθιώτιδα με τα χρώματα της Προοδευτικής Λάρυμνας.

Η διοίκηση της ομάδας του Κοκκίνου ξέροντας ότι ο Κωνσταντίνου θα αποχωρούσε από την ομάδα έκανε τις απαραίτητες αστραπιαίες ενέργειες και έκλεισε άμεσα σίγουρα ένα μεγάλο και εγνωσμένης αξίας σέντερ φορ όπως είναι ο Ρούσσης.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε  σε Αίολο Καρπενησίου(1ος σκόρερ την περίοδο 2016-2017), Οπούντιο Μαρτίνου, Αταλάντη, Λεβαδειακό, Απόλλων Αθηνών, Ζάκυνθο, Άγιαξ Ταύρου και Μαλεσίνα. Να επισημανθεί ότι 4 φορές έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Φθιώτιδας.

Πηγή: stereasports.gr