Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ξεκίνημα με πενταπλό «χτύπημα» εκτός Ευρυτανίας για τον ΑΠΟΚ

Με πέντε ποδοσφαιριστές εκτός Ευρυτανίας έκανε το ξεκίνημα στις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΑΠΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Συγκεκριμένα στους πρωταθλητές Ευρυτανίας επέστρεψαν οι: Νίκος Λάππας(Νέο Κρίκελλο), Γιώργος Χαλλής(Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας), και Παναγιώτης Κόλλιας(Ένωση ΑΣΑ/Αντίκυρα), ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν και οι: Σπύρος Κουτσούμπας(Αταλάντη) και Φώτης Ηλίου(Αρματηλάτης). Η μεταγραφή του Κουτσούμπα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «βόμβα», καθώς πρόκειται για έναν αρκετά πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου ακολουθούν ήδη ατομικό πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου, πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Πρόεδρος του «ιστορικού» Παναγιώτης Ρεσίτης προσθέτει στο ρόστερ ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με επαγγελματική νοοτροπία και ετοιμάζεται για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια, καθώς στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει.

Γνωρίστε τα πρώτα πέντε αποκτήματα του ΑΠΟΚ:

Νίκος Λάππας (1988): Βασικό μέλος του Βελουχίου την περίοδο 2016-2017 στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και το πρώτο μισό της περιόδου 2017-2018 στη Γ΄ Εθνική(10 συμμετοχές). Αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός. Συνέχισε στο Καλαπόδι και τα δυο τελευταία χρόνια έπαιζε στο Νέο Κρίκελλο(Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας). Έχει επίσης περάσει κατά το παρελθόν από: Εθνικό Κομποτάδων, Αγρότη Λιανοκλαδίου, ΠΑΣ Λαμία και Ένωση 2010.



Γιώργος Χαλλής (1994): Ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ για δυο χρόνια, την περίοδο 2016-2017 στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και την αμέσως επόμενη(2017-2018) στη Γ΄ Εθνική, έχοντας σε αυτή 19 συμμετοχές. Μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις του γηπέδου, κυρίως ως αμυντικός χαφ και ως δεξιός μπακ. Τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, έχοντας ένα ενδιάμεσο εξάμηνο πέρασμα από τα Καλύβια. Έχει παίξει επιπλέον σε: ΑΕΝΑ, Ελπίδες Λαμίας, Τσούκα και Ένωση 2010.


Παναγιώτης Κόλλιας (1996): Υπήρξε φοιτητής στο Καρπενήσι και για τέσσερα χρόνια ποδοσφαιριστής του Βελουχίου(2014-2017 στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και 2017-2018 στη Γ΄ Εθνική, μετρώντας σε αυτή 20 συμμετοχές). Αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και τα δυο τελευταία χρόνια συμμετείχε στην Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας με την Ένωση ΑΣΑ/Αντίκυρα, ομάδα από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του.



Σπύρος Κουτσούμπας (1992): Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής την περασμένη περίοδο έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με το Ύπατο(7ος Όμιλος) και την Αταλάντη(3ος  Όμιλος) αντίστοιχα. Έχει τεράστια εμπειρία από τη Γ΄ και τη Δ΄ Εθνική, ενώ δύναται να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις του γηπέδου, όπως αμυντικός μέσος και δεξιός οπισθοφύλακας. Ο καταγόμενος από την Πτελέα Κουτσούμπας έχει υπάρξει μέλος επίσης της Ένωσης 2010, της Ένωση ΑΣΑ/Αντίκυρα, του Οπούντιου Μαρτίνου, της Θήβας και του Αστέρα Ιτέας.


Φώτης Ηλιού (1996): Κατάγεται από την Πάτμο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως επιτελικός χαφ. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μέλος της Καλλιθέας(Κ19), της Ερμιονίδας, του Βύζαντα Μεγάρων, της Ζακύνθου(Κ19 και ανδρική ομάδα), του Ικάρου Καλλιθέας, του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Αρματηλάτης(Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάτμου, συνέχισε στις ακαδημίες Αλσούπολης, ενώ σε νεαρή ηλικία δοκίμασε την εμπειρία της Γερμανίας και της Αγγλίας.