Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τα τελευταία νέα των υποψήφιων αντιπάλων του Βελουχίου


Σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας είχαμε παραθέσει τα πρώτα νέα των υποψήφιων ομάδων του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο παρόν άρθρο σας αναφέρουμε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις.

Αναλυτικά:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τη θέση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Γ΄ Εθνική θα πάρει η ιστορική ΑΣΑ, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει τα διοικητικά ηνία. Προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας. Επιστρέφουν οι: Δήμος Τζέκος και Γιώργος Μπιτέλης, που έπαιζαν στα Σέλλανα.

Αετός Μακρυχωρίου: Αποχωρεί από την Προεδρία ο Κώστας Τουρλακόπουλος, με το μέλλον του συλλόγου να είναι αβέβαιο. Ο Γιάννης Μουξιός εντάχτηκε από τον Ηρακλή Λάρισας.

Αλμυρός: Η πρώτη συγκέντρωση του Αλμυρού θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου, ενώ το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 8 Αυγούστου κόντρα στον Σαρακηνό Βόλου. Ανανέωσαν οι: Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, ενώ αποκτήθηκαν οι: Παναγιώτης Κοντοβάς(Δήμητρα Ευξεινούπολης), Βασίλης Καραλούλης(Οικονόμος Τσαριτσάνης), Νίκος Φλίγκος(Σαρακηνός Βόλου) και Σωτήρης Τσάτσος(Παναιγιάλειος).

Αταλάντη: Ανανέωσαν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Πάππος, Κώστας Λυτάκης, Πέτρος Τσακανίκας, Χρήστος Τζιβελέκης, Άρης Δουβάρας και Δημήτρης Σακκάς. Παρελθόν αποτέλεσαν οι: Βαγγέλης Μακρόπουλος και Σπύρος Κουτσούμπας.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Εκτός από προπονητής ακαδημιών, ο έμπειρος Παναγιώτης Βούλγαρης θα ενισχύσει την προσπάθεια και της ανδρικής ομάδας. Αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες Άγγελος Σταυράκης(Σέλλανα) και Γιώργος Τίτας(Πρωτεσίλαος). Ανανέωσαν οι: Βαγγέλης Ζαντιώτης, Άρης Στεργίου και Θανάσης Μπιρμπίλης. Η προετοιμασία για το συγκρότημα του Μιχάλη Ανδρωνά ξεκινά στις 27 Ιουλίου.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Παρέμεινε ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, ενώ συνεχίζει στη διοίκηση ο Θανάσης Πρασσάς, με την ομάδα να βρίσκει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Δίας Δίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Παρασίδη την Τρίτη 21 Ιουλίου. Τελευταίο απόκτημα είναι ο επιθετικός Βασίλης Ναλπαντίδης από τον ΓΑΣ Σβορώνου και ο προτελευταίο ο Γιάννης Γεωργαντάς από τον Πυδναικό, που αγωνίζεται στην ίδια θέση. Αποχώρησαν οι: Μπάμπης Ξανθόπουλος, Άκης Τσουρέκας, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τραυματισμό ο Δημήτρης Συρανίδης, που λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή.

Θησέας Αγριάς: Αποκτήθηκε  ο 20χρονος μέσος Αλέξανδρος Τσιανάκας με θητεία στη Νίκη Βόλου και στον Πανθρακικό, καθώς και ο 19χρονος επίσης μέσος Ιωακείμ Δουλάς από τον Τοξότη Βόλου. Νέα μεταγραφή και ο έμπειρος αμυντικός Σπύρος Γκάγκας με πολυετή θητεία στον Ρήγα Φεραίο.

Εθνικός Νέου Κεραμιδείου: Ξεκίνησε η προετοιμασία στις 15 Ιουλίου υπό την καθοδήγηση του Λεωνίδα Μπίλη. Επέστρεψε ο Κώστας Ναζλίδης από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ αποκτήθηκε ο Απόστολος Δαλαμήτρας από την Καρίτσα.

Ελασσόνα: Ανανέωσαν για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία οι: Γιάννης Μπούσιας, Στέργιος Νταμπώσης, Δημήτρης Ματούλας, Λεωνίδας Καραγκούνης, Ηλίας Λαγός και Νίκος Μπαρλαγιάννης. Παρέμεινε ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σαπουνάς, ενώ συνεχίζει στην Προεδρία ο Άλκης Χατζηβασίλης.

Καρίτσα: Άρχισε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η προετοιμασία των παιχτών του Απόστολου Στύλου. Ο 20χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Ζωγράφος εντάχτηκε ως δανεικός από τον Λεβαδειακό. Πέρυσι ήταν μέλος του Δία Δίου. Αποκτήθηκε ο Χρήστος Πασχόπουλος(Αναγέννηση Κολινδρού). Το πρώτο φιλικό θα δοθεί στις 1 Αυγούστου με τον Βατανιακό. Άμεσος συνεργάτης του κ. Στύλου θα είναι ο Δημήτρης Παυλίδης.

Μετέωρα:  Αποκτήθηκε ο πολύπειρος Βαγγέλης Κωστής, που ήταν μέλος της Θεόπετρας, καθώς και ο Φίλιππος Κεραμάς από την ίδια ομάδα. Και οι δυο έχουν παρελθόν στους Καλαμπακιώτες. Ανανέωσαν οι: Παναγιώτης Πολυζόπουλος και Νίκος Σαμούτης.

Σέλλανα: Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Α.Ο.Σ. στη Γ΄ Εθνική σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

Φήκη: Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Ρούσσα. Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της ομάδας.