Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Οι τελευταίες ειδήσεις των υποψήφιων ομάδων του 3ου Ομίλου

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις των υποψηφίων αντιπάλων του Βελουχίου στη Γ΄ Εθνική, ενώ ήδη αρκετές ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της πρώτης σέντρας του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Τα τελευταία νέα έχουν ως εξής:

Αετός Μακρυχωρίου: Παραμένει τελικά στην Προεδρία ο Κώστας Τουρλακόπουλος, ενώ ξεκίνησε τη Δευτέρα 27/7 η προετοιμασία για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα.

 

Αλμυρός: Ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου η προετοιμασία για την ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου. Συμμετείχαν οι νεοαποκτηθέντες Σωτήρης Τσάτσος, Νίκος Φλίγκος και Παναγιώτης Κοντοβάς και Βασίλης Καραλούλης.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Με συμμετοχή 18 ποδοσφαιριστών άρχισε στις 27 Ιουλίου η προετοιμασία των παιχτών του Μιχάλη Ζιώγα. Ανακοινώθηκαν οι: Γιώργος Οικονόμου, Χρήστος Εκίζογλου, Γιώργος Μπιτέλης, Δήμος Τζέκος,  Γιώργος Υφαντής, Σπύρος Γκουγκούδης, Νίκος Κούρκουλας και  Γιώργος Ξέρας.

Ανανέωσαν οι: Βαγγέλης Τσιρογιάννης, Αλέξανδρος Αρχοντής και Δημήτρης Κουτρομάνος. Αντίθετα αποχώρησε ο Χρήστος Γόρδιος. Γυμναστής θα είναι ο Δημήτρης Αετόπουλος.

 

Αταλάντη: Εντάχτηκαν οι:  Βησσαρίων Ντάλταρης(Γ.Σ. Αργυρούπολης), Χρήστος Μπαρτζουλιάνος(Δάφνη Λιβανατών) και Άγγελος Φλέσσας(Νέο Κρίκελλο). Ανανέωσαν ο τερματοφύλακας Μίλτος Γιοβάς και ο φορ Γεράσιμος Χαϊκάλης. Προωθήθηκαν οι έφηβοι Χαράλαμπος Παπαμαρκάκης και Γιώργος Παπαζαχόπουλος. Η προετοιμασία αρχίζει στις 3 Αυγούστου.

 

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Άρχισε στις 28 Ιουλίου η προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Ανδρωνά. Συμμετείχαν τα μεταγραφικά αποκτήματα Αποστόλης Μπένος(Αίας Σούρπης), Χρήστος Στεργιόπουλος(ΠΑΕ Βόλος Κ19) και Νίκος (Κ) Βούλγαρης (Μυρμιδόνες Πλατάνου). Τελευταία μεταγραφή ο Γιώργος Δημητρίου από τον Αίαντα Σούρπης.

 

Δίας Δίου: Νέο απόκτημα ο επιθετικός Κωνσταντίνος Καραμανωλάς από τον Θερμαικό Κορινού.

 

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Ανανέωσαν οι: Σεραφείμ Τανός και Γιάννης Καλύβας.

 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Αποκτήθηκε ο επιθετικός Βασίλης Κατσάρας από τον Βατανιακό και ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μαργαρίτης από την ΠΑΕ Ποντίων.

 

Ελασσόνα: Ανανέωσαν οι: Έρβιν Πεπκολάι, Ηλίας Λαζαρίδης, Κώστας Γούπος, Θέμης Αθανασούλης και Κωνσταντίνος Γκουτζουρέλας, ενώ στις 28/7 άρχισε η προετοιμασία των παιχτών του Ζήση Ζιάγκα.

 

Θησέας Αγριάς: Ο 17χρονος επιτελικός χαφ Γιώργος Κωστούλας με θητεία στην Κ17 της ΠΑΕ Βόλος είναι νέο μέλος του Θησέα, ενώ επέστρεψε ο τερματοφύλακας Αργύρης Κουτσουρίμπας. Μεταγράφηκε και ο Σταύρος Βουρδάκης από τον Αλμυρό, ενώ παρέμεινε ο  Μάνος Ιακωβίδης

 

Μετέωρα: Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Μανούρα στις 27/7. Τελευταίες μεταγραφές οι: Βάιος Ντάσκας και Γιώργος Γκόβαρης.

 

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέδειξε ο σύλλογος, με τον Δημήτρη Μιχούλη να αναλαμβάνει την Προεδρία.

 

Οπούντιος Μαρτίνου: Απέκτησε τον Γιάννη Γκαρανη, 33χρονο μέσο από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Σέλλανα: Νέο πολυμελές διοικητικό σχήμα εκλέχτηκε και θα οδηγήσει την ομάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

 

Φήκη: Παίχτες των Μετεώρων «κοιτάζει» η ομάδα του Τάκη Ρούσσα.