Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Το ραντεβού της ΠΕΠΣΣ με τη Β' Εθνική-Εκπροσωπήθηκε το Καρπενήσι


Συνάντηση στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη της Ένωσης και εκπροσώπους των ομάδων της Futsal League

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 10 Ιουνίου και συμμετείχαν εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Futsal League.Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν πολύ εποικοδομητική, οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις τόσο για το format του επόμενου πρωταθλήματος, όσο και για τα οικονομικά ζητήματα (θα γίνουν αρκετά ταξίδια φέτος εκτός Αττικής), τα οποία απασχολούν όλες τις ομάδες, αλλά και την ΠΕΠΣΣ.

Να τονιστεί ότι δεν κατάφερε να παρευρεθεί εκπρόσωπος της Σάμου,, ενώ το παρών έδωσαν και άνθρωποι για λογαριασμό της Λάρισας και  του Νέου Κόσμου που θέλουν να ενταχθούν στη Β' Εθνική τη νέα σεζόν. Την ομάδα του Καρπενήσι Futsal εκπροσώπησε ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας και ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωστόπουλος(Διαμένει στην Αθήνα), που διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ Νίκο Αυλωνίτη. Οι υπόλοιπες ομάδες που εκπροσωπήθηκαν ήταν οι: Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, Διογένης Ολυμπιακού Χωριού, Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Αδέσποτος Αθηνών. Να αναφερθεί πως στην Α΄ Εθνική ανήλθαν Φάληρο και Κόμπρα, ενώ δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα.

Πηγή: 5x5hellas.gr