Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΕΠΟ: Ο πίνακας των πληρεξούσιων για την Εκτακτη ΓΣ

Την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουνίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Divani Apollon Palace”, στη Βουλιαγμένη, έχει οριστεί να πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών – Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. που έγινε την Παρασκευή, 29 Μαΐου (παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των F.I.F.A./U.E.F.A., Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των F.I.F.A./U.E.F.A., Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των F.I.F.A./U.E.F.A., Μάριου Γεωργίου) τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι η τροποποίηση των άρθρων 82 του Καταστατικού και 9 του Παραρτήματος Γ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. Την ΕΠΣ Ευρυτανίας θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κολλημένος.

Τις εργασίες της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που έχει οριστεί να αρχίσουν στις 10.00’, θα παρακολουθήσουν οι παρακάτω, οι οποίοι έχουν και το σχετικό πληρεξούσιο:

Πηγή: mikriliga