Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Γ΄ Εθνική: Ψάχνει προπονητή ο ΑΠΟΚ Βελουχίου

Πολλές είναι οι κουβέντες που έχει ανοίξει ο πρόεδρος του ΑΠΟΚ Βελουχίου, Παναγιώτης Ρεσίτης, με προπονητές, προκειμένου να επιλέξει τον καλύτερο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΚ Βελουχίου, που φέτος ανέβηκε στη Γ’ εθνική, μπορεί να έχει μια μακριά λίστα προπονητών και μάλιστα δυο εξ αυτών να έχουν κάτσει και σε πάγκους της SL, όμως δεν βιάζεται να αποφασίσει, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί πως ο εκλεκτός θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ο ίδιος επιθυμεί.

Κατά τα άλλα και αφού κλείσει αυτό το τόσο ζωτικής σημασίας θέμα, θα μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Και ο σχεδιασμός είναι ο αυτονόητος κι αυτός στον οποίο θα προέβαινε ένας πρόεδρος της εμβέλειας του Ρεσίτη, που γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αλλά και διαθέτει και δίπλωμα προπονητή!

Αυτό σημαίνει πως ότι πρόταση δέχεται πρώτα θα περνά από κόσκινο και μετά θα ανάβει το πράσινο φως της απόκτησής του. Σίγουρα και η γνώμη του προπονητή, θα έχει βαρύνουσα σημασία και την θέλει. Στις προθέσεις του είναι να μείνει ο βασικός κορμός και να προστεθούν παίκτες στον άξονα. Ενώ η απόκτηση δυο σούπερ επιθετικών, έχει τεθεί πολύ ψηλά στην ατζέντα του.

Πηγή: www.sportime.gr