Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Μελετά Καρπενήσι και ο Άρης


Ο Κορωνοιός βλάπτει σοβαρά και την θερινή προετοιμασία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελληνικών ομάδων που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, επιλέγουν να την πραγματοποιήσουν εντός συνόρων.

Το ίδιο σενάριο επεξεργάζονται και στον Αρη, χωρίς ακόμη όμως να έχει σχηματοποιηθεί αφού δεν έχει ακόμη καθοριστεί πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, πότε θα ολοκληρωθεί και φυσικά πότε θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί κυπέλλου στους οποίους συμμετέχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι εγχώριες επιλογές είναι συγκεκριμένες. Τα 3-5 Πηγάδια στα οποία ο Αρης έχει κάνει το πρώτο στάδιο δυο φορές τα τελευταία χρόνια (με προπονητές Δημήτρη Σπανό και Πάκο Ερέρα) και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη, το Καρπενήσι το οποίο επίσης έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές αλλά και το Πήλιο.

Μόλις καταρτιστεί το πρόγραμμα και μπορεί να προσδιοριστεί πότε περίπου (μέσα Αυγούστου λογικά και για λίγες μέρες) θα εκκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θα πραγματοποιηθεί και επί τόπου έρευνα ώστε εκτός των εγκαταστάσεων να τσεκαριστεί και η δυνατότητα πραγματοποίησης φιλικών αγώνων που είναι και το βασικό δέλεαρ επιλογής αθλητικού κέντρου στο εξωτερικό (Ολλανδία τις δυο προηγούμενες σεζόν).

Πηγή: sdna.gr